+9999-9999999

Home

Seksi saappaat naisten seksi

05/03/2018 Comments Off on Seksi saappaat naisten seksi Lauralee Cortinas  

seksi saappaat naisten seksi

Yksi tapa nauttia saappaista Laitan Rukan keltaisen sadetakin, tiukat pillifarkut ja kääntövarsikontiot jalkaan. Katselen itseäni peilistä ja näky on niin kiihottava, että on aivan pakko runkata lastit pihalle. Usein myös nuolen ja haistelen Kontioita.

Varsinkin nuorten naisten käyttämät tuoksuvat taivaallisille. Harvoin vain pääsee aivan vereksille nautiskelemaan. Aikoinaan opiskeluaikoina pääsin useammankin kerran nautiskelemaan nuorten naisten mullantuoksuisista Kontioista.

Tytöt jättivät kumpparinsa sisälle tultuamme eteiseen naulakon alle, josta ne oli sopivan helppo siepata mukaansa lähellä olevaan vessaan. Housut vaan alas ja Kontion pohjalla hankaamaan piliä reittä vasten.

Olen kokeillut eukon mutsin likaiseen keltaiseen rukan sadetakkin hihaan ja nenä sen just jalasta ottettuihin valkoisiin hikisiin kontioihin , olo aivan taivaallista ja tulee! No niitä voi haistella,kosketella ja laittaa vaikka omaan jalkaan masturboinnin ajaksi.

Toisilla voi hinkata vaikka munaa vasten ja heittää mällit saappaan päälle. Saappaan varteenkin voi vetää, mutta ei aina mitenkään miellyttävää. On melko kova kalua vasten. Kyllä se varrellakin onnistuu mainiosti kun laitta varrelle ekaks hieman tummelia niin hyvin luistaa eikä tunnu enää niin kovalta meinaan se varsi kalu kylläkin.

Toinen konsti on että vetää kalunsa varren sisään ja vaikkapa narulla sitoo varren kalun ympärille niin siitäpä onkin sit makeeta antaa ruiskuta saappaan sisään. Vielä kun sit pääsee näkeen kun saappaiden omistaja laittaa ne jalkoihinsa, johan tekee eetvarttia. Saappaiden kans vain mielikuvitus on rajana. Ite ostin vasta punaiset kontiot ja kivaa on ollu: Itse saappailla tekeminen seksiin liittyen on varsin rajallista. Juuri haistelua, maistelua ja hyväilyä. Saappaat jalassa tai mukana seksissä sen sijaan voi tehdä mitä ikinä mieleen juolahtaa.

Pääasia vain, että partneri hyväksyy saappaat seksin osana, eikä suhtaudu niihin ainakaan vastenmielisesti tai vähätellen, vaan nauttii ja antaa toisellekin mahdollisuuden parhaaseen nautintoon.

Kontiot kun saa jalkaan niin muuta ei tarvita. Kontiot kuuluvat navettaan tai tukkimetsään niillä ei ole sijaa seksissä ollenkaan. Mikään ei ole niin seksikästä, kuin Kontiot nuorten, kauniiden naisten jaloissa. Olisipa Suuren seikkailun kauniilla Roosallakin ollut Kontio-kumpparit, eikä mitkään vihreät vaellushirvitykset.

Olisi ollut tosi viehättävä näky. Jos jollakulla on päivällä mahdollisuus kuljeksia kaupungin puistoissa, niin siellä näkee päivittäin Kontiotyttöjä haravoimassa ja istuttamassa ja kitkemässä kasveja. Väkisinkin siinä joutuu pysähtymään ja mukamas katselemaan vaikkapa karttaa ja näyttämään turistilta.

Katse on kuitenkin suuntautunut tyttöjen kumppareihin. Joskus kaunis näky voi pelastaa päivän. Kontiotyttöjä ei väsy koskaan katselemaan. Karttaa parempi tekosyy on etsiä puiston penkki ja istua siihen nautiskelemaan. Yleensä kukkaistutusten ihailuun on lähistöllä penkkejä. Niin minäkin luulin joskus. Enää en luule, vaan tiedän, että Kontiot ovat monikäyttöiset seksisaappaat. Tosi hienoo katseltavaa et alkaa ihan? Yhellä tuttava pariskunnan vaimolla oli mökillään muutamat valkoset kontiot mitä käytti tai vieraat käytti peruna pellolla tai navetassa olivat kuluneet ja kuraiset mutta niin kiihottavan näköiset kun niitä ihaili!

Satuin vain kuulemaan ottä ovat heittäneet ne roskiin: Vaati kyllä pitkän ajan ja melkoista vonkaamista, että sai naiselleen saappaat seksihommiin sänkyyn.

Sittenkin saapasseksistä saa nauttia vain ennen lakanoiden vaihtoa. Mutta tietysti muutkin kengät käy. Saappaiden tulee olla ehdottomasti käytetyt. Suosikkini ovat vähintäänkin kymmenen vuotta vanhat tosi paljon käytetyt ruskeaa mokkanahkaa olevat kymmenreikäiset nilkkapituiset maihinnoususaappaat. Kun vaimo nyörittää ne tosi tiukalle tiukkojen trikoiden tai verkkosukkien kanssa, niin olen aivan myyty.

Jos kenkiä on käytetty juuri ulkona, on niitä hyvä hieman siistiä. Pelkät pohjatkin voi pestä. Naisväen suurin huoli tuntuu olevan sängyn likaantuminen, vaikka oltaisiin juuri aikomassa vaihtaa vuodevaatteet. Kenkien pesukin on kiva esileikki ja salaa voi vähän nuuhkaista sisustan tuoksua. Parasta on, jos on omat saappaat sisäleikkeihin ja omat ulkokäyttöön. Sisäkäytössä olevatkaan ei tarvii olla pakasta vedetyt, vaan riittävän puhtaat, ettei tule olohuoneeseen kurajälkiä lattiaan.

On muuten paljon vaivattomampaa, kuin alkaa putsaamaan ulkokäytössä olleita "hovikelpoisiksi". Tulee käytettyä molempia vaihtoehtoja. Yleensä kaapissa on käytetyt, jo käytöstä poistetut aromikkaat saappaat. Pidän niistä enemmän kuin täysin uusista. Sain pelastettua roskikseen menolta jo vuosia sitten yhdet jo hieman rähjäisiksi menneet silloisen tyttöystäväni, nykyisen vaimoni saapikkaat.

Oli onni, että asia tuli silloin puheeksi, ennenkuin ehti tapahtua mitään peruuttamatonta. Kyseiset saappaat ovat olleet sen jälkeen monessa mukana. Nykyisin ne ovat jo eläkkeellä arkipäivän käytöstä, mutta aina kun haluamme juhlan arjen keskelle, kaivamme saapikkaat kaapista.

Saapikkailla on sen verran tunnearvoa, että korjaan niitä tarvittaessa, vaikka korjaushinnalla saisi useammatkin uudet vastaavanlaiset. Ovat meinaan sen verran uusia paremmat. Kunto vain huolestuttaa, kun ovat jo sen verran vanhat.

Mutta yritystä ei ainakaan puutu. Pidän niistä niin hyvää huolta, kuin pystyn. Jos joku olisi valmis maksamaan niistä sata tai vaikka kaksisataa euroa, en myisi, sillä rakastan niitä. Se kertonee, ettei ole kyse mistä tahansa jalkineista, jos vanhat jo roskikseen kelpuutetut kengät ovat mielestäni uusiakin arvokkaammat. Niitä saappaita kun pääsisis kerran edes haistamaan oikealla hetkellä, juuri kun ovat olleet sopivasti muutaman tunnin jalassa ja aromit on kohdallaan.

Voin vain kuvitella sen hien ja nahkan aromin sopusoinnun. Viittaan otsikkoon saappaat makuukamarissa. Ja mitäpä sitä runkkaamaan, jos parempaakin on tarjolla. Kylläpä on kiva keinua pihakiikussa vesisateella isot, uudet, kiiltävät ja pitkävartiset kumisaappaat jalassa. On mukavaa kun uudet väljät kumisaappaat "lompsuvat" ja saattaapa vaikka toinen kumisaapas pudotakin jalasta. Sitten toinen saapas jalassa ja toinen saapas kädessä on ihanaa ihailla uuden kumin kiiltoa ja tuoksua! Olen seurannut otsikon Kengissä hotelli huoneessa viestejä,mielestäni sama asia ollaanko hotellissa vai kotona jos halutaan kengät tai saappaat mukaan sänkyyn niin sitten vaan,ne jalassa jos kivaa on,yleensä ainakin meillä usein tilanteeseen ajaudutaan käyttösaappaissa,ei siinä enään aleta vaihteleen toisia.

Saappaissa sykettä,kokeilkaa eri paikoissa. Kyllä oikeasti ulkona käytetyissä on sitä jotakin. Pakasta vedetyt on liian steriilit. Saappaa on tarkoitettu ulkokäyttöön mutta vaimon kertoman mukaan piikkikorkoisuus tekee niistä epäkäytännölliset joten ne on pyhitetty sisäkäyttöön.

Koroilla on kumman kannustava vaikutus myös sitomattomaan ukkoon. Itse käyn vaan huljasemassa saappaiden pohjat ja kenkäosat vesihanan alla puhtaaksi ettei lakanat sottaannu. Kyllä käytetymmät piikkikorkosaappaat sytytää enemmän kuin upouudet, ja täytyy ehdottomasti olla nimenomaan piikkikorkoiset ja aitoa nahkaa..

.

Toimivat hyvin pystyseksissä, mutta toisaalta, mikäpä estää ottamasta niitä mukaan sänkyynkin. Saappaisiin tulee hyvä aromi. Nahkasaappaisiin erilainen kuin kontioihin mutta yhtälailla hyviä molemmat. Ainakin tällaista voi saappaiden kanssa tehdä. Yksi tapa nauttia saappaista Laitan Rukan keltaisen sadetakin, tiukat pillifarkut ja kääntövarsikontiot jalkaan. Katselen itseäni peilistä ja näky on niin kiihottava, että on aivan pakko runkata lastit pihalle.

Usein myös nuolen ja haistelen Kontioita. Varsinkin nuorten naisten käyttämät tuoksuvat taivaallisille. Harvoin vain pääsee aivan vereksille nautiskelemaan. Aikoinaan opiskeluaikoina pääsin useammankin kerran nautiskelemaan nuorten naisten mullantuoksuisista Kontioista.

Tytöt jättivät kumpparinsa sisälle tultuamme eteiseen naulakon alle, josta ne oli sopivan helppo siepata mukaansa lähellä olevaan vessaan. Housut vaan alas ja Kontion pohjalla hankaamaan piliä reittä vasten. Olen kokeillut eukon mutsin likaiseen keltaiseen rukan sadetakkin hihaan ja nenä sen just jalasta ottettuihin valkoisiin hikisiin kontioihin , olo aivan taivaallista ja tulee!

No niitä voi haistella,kosketella ja laittaa vaikka omaan jalkaan masturboinnin ajaksi. Toisilla voi hinkata vaikka munaa vasten ja heittää mällit saappaan päälle. Saappaan varteenkin voi vetää, mutta ei aina mitenkään miellyttävää. On melko kova kalua vasten. Kyllä se varrellakin onnistuu mainiosti kun laitta varrelle ekaks hieman tummelia niin hyvin luistaa eikä tunnu enää niin kovalta meinaan se varsi kalu kylläkin.

Toinen konsti on että vetää kalunsa varren sisään ja vaikkapa narulla sitoo varren kalun ympärille niin siitäpä onkin sit makeeta antaa ruiskuta saappaan sisään. Vielä kun sit pääsee näkeen kun saappaiden omistaja laittaa ne jalkoihinsa, johan tekee eetvarttia. Saappaiden kans vain mielikuvitus on rajana. Ite ostin vasta punaiset kontiot ja kivaa on ollu: Itse saappailla tekeminen seksiin liittyen on varsin rajallista.

Juuri haistelua, maistelua ja hyväilyä. Saappaat jalassa tai mukana seksissä sen sijaan voi tehdä mitä ikinä mieleen juolahtaa. Pääasia vain, että partneri hyväksyy saappaat seksin osana, eikä suhtaudu niihin ainakaan vastenmielisesti tai vähätellen, vaan nauttii ja antaa toisellekin mahdollisuuden parhaaseen nautintoon. Kontiot kun saa jalkaan niin muuta ei tarvita. Kontiot kuuluvat navettaan tai tukkimetsään niillä ei ole sijaa seksissä ollenkaan.

Mikään ei ole niin seksikästä, kuin Kontiot nuorten, kauniiden naisten jaloissa. Olisipa Suuren seikkailun kauniilla Roosallakin ollut Kontio-kumpparit, eikä mitkään vihreät vaellushirvitykset. Olisi ollut tosi viehättävä näky. Jos jollakulla on päivällä mahdollisuus kuljeksia kaupungin puistoissa, niin siellä näkee päivittäin Kontiotyttöjä haravoimassa ja istuttamassa ja kitkemässä kasveja. Väkisinkin siinä joutuu pysähtymään ja mukamas katselemaan vaikkapa karttaa ja näyttämään turistilta.

Katse on kuitenkin suuntautunut tyttöjen kumppareihin. Joskus kaunis näky voi pelastaa päivän. Kontiotyttöjä ei väsy koskaan katselemaan. Karttaa parempi tekosyy on etsiä puiston penkki ja istua siihen nautiskelemaan. Yleensä kukkaistutusten ihailuun on lähistöllä penkkejä.

Niin minäkin luulin joskus. Enää en luule, vaan tiedän, että Kontiot ovat monikäyttöiset seksisaappaat. Tosi hienoo katseltavaa et alkaa ihan? Nykyisin ne ovat jo eläkkeellä arkipäivän käytöstä, mutta aina kun haluamme juhlan arjen keskelle, kaivamme saapikkaat kaapista.

Saapikkailla on sen verran tunnearvoa, että korjaan niitä tarvittaessa, vaikka korjaushinnalla saisi useammatkin uudet vastaavanlaiset. Ovat meinaan sen verran uusia paremmat.

Kunto vain huolestuttaa, kun ovat jo sen verran vanhat. Mutta yritystä ei ainakaan puutu. Pidän niistä niin hyvää huolta, kuin pystyn. Jos joku olisi valmis maksamaan niistä sata tai vaikka kaksisataa euroa, en myisi, sillä rakastan niitä. Se kertonee, ettei ole kyse mistä tahansa jalkineista, jos vanhat jo roskikseen kelpuutetut kengät ovat mielestäni uusiakin arvokkaammat. Niitä saappaita kun pääsisis kerran edes haistamaan oikealla hetkellä, juuri kun ovat olleet sopivasti muutaman tunnin jalassa ja aromit on kohdallaan.

Voin vain kuvitella sen hien ja nahkan aromin sopusoinnun. Viittaan otsikkoon saappaat makuukamarissa. Ja mitäpä sitä runkkaamaan, jos parempaakin on tarjolla. Kylläpä on kiva keinua pihakiikussa vesisateella isot, uudet, kiiltävät ja pitkävartiset kumisaappaat jalassa. On mukavaa kun uudet väljät kumisaappaat "lompsuvat" ja saattaapa vaikka toinen kumisaapas pudotakin jalasta.

Sitten toinen saapas jalassa ja toinen saapas kädessä on ihanaa ihailla uuden kumin kiiltoa ja tuoksua! Olen seurannut otsikon Kengissä hotelli huoneessa viestejä,mielestäni sama asia ollaanko hotellissa vai kotona jos halutaan kengät tai saappaat mukaan sänkyyn niin sitten vaan,ne jalassa jos kivaa on,yleensä ainakin meillä usein tilanteeseen ajaudutaan käyttösaappaissa,ei siinä enään aleta vaihteleen toisia.

Saappaissa sykettä,kokeilkaa eri paikoissa. Kyllä oikeasti ulkona käytetyissä on sitä jotakin. Pakasta vedetyt on liian steriilit. Saappaa on tarkoitettu ulkokäyttöön mutta vaimon kertoman mukaan piikkikorkoisuus tekee niistä epäkäytännölliset joten ne on pyhitetty sisäkäyttöön.

Koroilla on kumman kannustava vaikutus myös sitomattomaan ukkoon. Itse käyn vaan huljasemassa saappaiden pohjat ja kenkäosat vesihanan alla puhtaaksi ettei lakanat sottaannu. Kyllä käytetymmät piikkikorkosaappaat sytytää enemmän kuin upouudet, ja täytyy ehdottomasti olla nimenomaan piikkikorkoiset ja aitoa nahkaa..

Kumisaappaat eivät kuulu meillä seksileikkeihin. Jonkin verran tulee itsekkin näitä saapas fetissejä katseltua mutta meillä nainen on innokkaampi saappaiden käyttäjä nimenomaa sängyssä. En tiedä kuinka harvinaista tää on kun keskusteluista saa käsityksen ettei naisilla olisi fetissejä. Eikai mun vaimo voi olla ainut? Ihan mukavaahan tuo on itsestäkin: Saappaat jotain synteettistä materiaalia, nilkkurit nahkaa. Pari kertaa oon päässy panemaan vaimoa sileen että sillä on ollu kaupungilta tullessaan vielä saappaat jalassa.

Vaimo ei ainakaan vielä ole innostunut kumisaapas jutuista, mut ehkä joskus Saappaat kiihottaa älyttömästi jo pennusta lähtien olen koko ikäni kiihottunut katselemaan ensin naisten jalkoihin , iän myötä ruokahalu on kasvanut , tullut mukaan latex asut, pvc kaiken laiset kiiltäväpintaiset materiaalit.

Olen ollu aviossa, ex muija ei oikein ymmärtäny, piti itse tumputella saappaan varteen ja katsella pornolehdistä pitkävartisia kiiltäviä saappaita. Vastaa alkuperäiseen viestiin Saappaat makuukammarissa Jos olette saanneet paremman puoliskon houkuteltua makuukammariin seksiä harrastamaan saappaat jalassa, niin onko teidän paremmalla puoliskolla ollut jalassa samat saappaat mitä hän käyttää ulkona, vai onko vaimo taikka tyttöystävä kaivanut makuuhuoneen kaapista omat uudet reisisaappaat esille?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Seksi saappaat naisten seksi

NEEKERI NUSSII TANTRAHIERONTA HELSINKI

Saappaisiin tulee hyvä aromi. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Itse innostun niistä, joita on käytetty enemmän. Sitten toinen saapas jalassa ja toinen saapas kädessä on ihanaa ihailla uuden kumin kiiltoa ja tuoksua!

Escort palvelu seksirobotti


Scroll to Top