+9999-9999999

Home

Vaimo venäjältä kokemuksia suomipillu

04/01/2018 Comments Off on Vaimo venäjältä kokemuksia suomipillu Artie Bracey  

vaimo venäjältä kokemuksia suomipillu

Jäi tosta äsken mainitsematta että tää pimu asuu Pietarissa.. Täällä mulla oli inna nimellä esiintyvä 32v nainen joka zheboksarysta. Kirjoittelin 4kk sen kanssa ja läheti kuvia mulle itsestään. Sitten yksi päivä ehdotti että tulee suomeen mutta tarvii rahaa matkalippuihin.

No ei ole näkyny naista vaikka vielä varmisti että olenhan sitten vastassa helsingin lentoasemalla. Tässä taas yks tapaus muiden joukkoon. Hukattua aikaa ja mieli pahana. Sinulla luultavasti on sama nainen kazanin kaupungista joka kirjoittelee samoja asioita Ei kellään sattuis olemaan kuvaa ko. Siitähän sitä näkisi, onko sama tyyppi vai vaihteleeko sujuvasti myös kuvia. Mulla oli muutaman kuukauden venäläinen kauniita kuvia itsestään? Kun hän alkoi kinuta rahaa päästäkseen Suomeen ja laittoi VISA korttinsa numerosarjan sähköpostitse niin laitoin samantien välit poikki hän kertoi sentään käyvänsä töissä niin luulisi olevan rahaa sentään lentolippuun ja viisumiin!

Itselläni on Suomen oloihin pienet tulot joten laitoin samantien välit poikki alkoi "hälytyskellot" soida Suosittelen ettet sorru maksumieheksi,mutta Itselläni nyt kolmas kirjoittelukaveri menossa ja kaksi ekaa olivat huijareita. Eivät kerenneet rahaa ees pyytämään kun tajusivat et tätä miestä ei huijata ja häipyivät sovinnolla.

No nyt on sitten kolmas ja tää tupsahti jonkun mukamas välitystoimiston kautta jossa suositeltiin mulle tätä tyttöä ja liitteenä yhteystiedot tietysti kuvan kanssa tyttöön.

Tietenkin tyttö kaunis kun mikä ja 35 vuotias eli ei nuorimmasta päästä kuitenkaan. Jo meinasin hetken että oliskoos nyt koneen toisessa päässä sellainen joka ei olekkaan huijari.

Nainen kertoi olevansa jokin korkeakoulun opettaja ja uskonnollisen taustan omaava ja kyseli hyvin paljon omasta suhtautumisesta uskontoon.

No mähän en nyt ole ollenkaan sinne päinkään ja käsivarretkin tatuoitu käärme ja kalloaiheella: Kuitenkaan mikään ei ole tytön päätä kääntänyt pois ja nyt tulee taas sitä rakastan sinua juttua ja alko vaihteeks kellot raksuttamaan onko tuokin huijari. Tuo reaaliteetin puuttuminen asioista että toista nyt voisi rakastaa pelkän netin välityksellä ainakin mulla kalskahtaa ilkeesti.

Viimisessä viestissä nainen vastasi johonki kysymykseen jota mielestäni en ole edes kysynyt ja allekirjoituksena ollut nimi oli muutettu sekin eli mulle tuli ilmeisesti jollekkin muulle tarkoitettu viesti: Kun näyttää kuitenkin olevan tyyppejä jotka lähettävät tai ovat lähettäneet rahaa noille venäläisille niin pistetäämpäs pari juttua miten tunnistaapi nuo huijarit.

Itse perehdyin asiaan hieman, kun omat kirjoittelukumppanit olleet kaikki näitä huijareita ja kuitenkin olisi mukavampi kirjoitella jonkun kanssa, joka ei huijari ole.

Kaivelin hieman netin syövereitä ja oikein mainioita foorumeita ja oppaita tästä aiheesta tullut vastaan. Ensimmäinen tietenkin, että kunnolliset venäläiset naiset ovat ylpeitä ihmisiä eivätkä koskaan pyydä rahaa, eivätkä koskaan edes vihjaile asiasta. Jos heillä ei ole varaa itse matkustaa, pyytävät he miestä matkustamaan sinne.

Eivät venäläisetkään niin tyhmiä ja idiootteja ole että rakastavat miestä parin viestin jälkeen ja yleensäkään ei ole realistista rakastua tapaamatta ja netissä. Jos nainen ei vastaa omiin kysymyksiin, niin selvä huijari. Kysykää paljon kysymyksiä, kun nämä huijarit eivät edes tekstejänne lue ja tuosta voipi sitten heti päätellä paljonkin.

Kopioikaa tytön sähköpostiosoite ja liittäkää googlen hakuun. Tunnetut huijarit löytyvät helposti tällä konstilla ja aukeaa erilaisia foorumeita joista voitte lukea esim mikä kirje tulee teille seuraavaksi: Selvittäkää ip osoite ja jos lähde sijaitsee Marin kaupungissa niin varma huijari koska suurin osa huijauksista tulee tuolta ja pienempi osa Kazanista.

Jos tyttö väittää olevan pienestä paikasta kuten chebokstary, kazan ym ja mainitsee internet kahvilan viesteissään on jälleen melko varma huijari asialla. Hyvä myös muistaa että yleensäkään kuvissa olevat tytöt eivät itse ole useinkaan näitä huijareita, vaan yhtälailla uhreja kun huijatutkin. Kuvat siis useimmiten aivan viattomista ihmisistä, joilla ei itselläkään ole tietoa heidän kuviensa pyörivän netissä ja tuossa tarkoituksessa. Myöskään ei kannata näille huijareille lähteitä paljastaa mistä löytynyt tietoa, joka paljastanut huijausyritykset.

On iso joukko ihmisiä, jotka ovat tutkimassa ja jakamassa tietoa näistä huijareista, eikä järkeä lähteä niistä huutelemaan näille huijareille, vaan parein antaa olla ja poistua itse kuvioista vähin äänin.

Hyvä ohje oli sekin, että useimmiten seuranhakupalstat, joissa vain näitä kauniita naisia, ovat myös näiden huijareiden ylläpitämiä. Monta tällaista palstaa löytyykin googlettamalla tytön sähköpostiosoite ja osa linkeistä vie erilaisiin foorumeihin ja mustiin listoihin, mutta myös seuranhakupalstat löytyvät joissa kyseiset tytöt myös tyrkyllä.

Jos siis halajatte venäläisiä kunnollisia naisia, niin perehtykää nyt ensin siihen ettette ainakaan tule ensimmäisenä huijatuksi ja tietoa löytyy netistä vaikka miten paljon välttääkseen nämä huijaukset. Itse jo kyllästyin noihin huijareiden laaritteluihin ja olenkin suoraan jo ekaan viestiin kirjoittanut että kokemusta huijareista jo tarpeeksi ja mun puolesta voivat painua vittuun jos sellasissa aikeissa ovat.

Kuitenkin täsmentänyt että ihan reality tytöt ehdottomasti keskustelemaan vaan. On muuten ollut aika rauhallista nyt: Joo, Kazan, tuo pieni vähän reilu miljoonan ihmisen kaupunki Venäjällä. D Ja Chebokstary on vain vaatimaton ihmisen tuppukylä Siispä rahaa ei pidä missään nimessä sinne laittaa,jos on pakko saada niin menee rajan yli saa jo 20 E helpotusta asiaan sisämaassa vähän enemmän,kallista huvia maksaa satoja euroja kuvista ja lupauksista rakkaudesta sinua kohtaa joka voi olla vaikka mies.

Moni on maininnut että eivät lue lähettämääsi tekstiä, no eihän ne kerkee niitä millän lukemaan kun bisnes vie kaiken ajan kuten kuvaukset teksti pohjien teko ym Minulle tämä on kuin peli jota harrastan huvikseni,niille kelpa melkein mikä painettu teksti tahaansa mukava se on olutta maistella ja naureksia kun näitä rakkaita riittää ja saa postia paljon.

Kyllä niitä mahtaa vitutta kun ovat käyttäneen kallista bisnes aikaa minunlaiseeni ihmiseen joka tietää alusta alkaen kuinka se kuvio etenee, sen voi jo päätellä tekstistä milloin rahan kysyminen alkaa olla lähellä. Lupaukset rahan laittamisesta, niin sitäkin voi hidastella keksimällä vaikka mitä syitä voi olla että saat parmpia kuvia vielä mitä olet saanut aikaisemmin.

Teen tämän siksi että jos heillä on otsaa tulla väittämään minulle rakastavansa vain minua vaikka faktat toisin näyttä on minullakin oikeus tehdä samoin myös heitä kohtaan.

Tuhma saa olla mutta ei tyhmä. Eli on tullut jo muutaman viikon aikana kirjoiteltua muutaman "Olgan" kanssa ja yhdyn kyllä tämän keskustelun jäseniin mielipiteissäni. Eli pelkkää buisnesta se on sieltä suunnalta ja tällaiset hienot miehet mitä me olemme ansaitsemme kunnon kaverin.

Tuossa joku kyseli onko kellään kokemusta jostain todella suhteeseen johtaneesta oikeasta kirjeenvaihdosta ja samaa minäkin kysyn tässä, olisi kiva tietää jotain positiivistakin. Sille kaverille joka oli jo lähettänyt sen EUR niin sanon että tosiaan hänkin löytää kyllä jostain oikean rakkauden, eli jostain todelliselta foorumilta, kasvoista kasvoihin kun päätöksensä tekee.

Itse olin äsken vielä kirjeenvaihdossa erään nuorehkon naisen kanssa Kazan ; kirjoittelimme tosin viime syksystä asti ja ei rahasta ja lentolipuista puhuttu koko syksynä, mutta kovasti pursui päivä päivältä enemmän sitä rakkaustavaraa sanallisesti, mutta seassa tosielämäänsäkin.

Kuvat olivat luonnollisia eli eivät malliteelmiä, vaan arkielämästä. Jätin sitten kirjeenvaihdon pariksi kuukaudeksi ja aloitin uudelleen pari kuukautta sitten. Sama rauhallinen malli jatkui, mutta jossain vaiheessa alkoi hänellä runosuoni sykkimään vähän samaan tapaan kuin noilla "Olgilla" ja alkoi hälytyskelloni soimaan, tosin kauniisti koska mikäpä siinä oli katsellessa taas niitä kivoja mutta edelleen aivan arkisia kuvia ja lukea liirumia. Kaikki muuta kuin liirumia pursuvat lauseet keskittyivät enemmän lentolippuun ja rahansaamiseen hänen puoleltaan.

Pariin otteeseen sanoin suoraan, että sorry mutta en luota tuollaiseen touhuun ja lopulta sanoin että tulkoon omine tukeineen jos rakastaa niin kovasti ja sanoin samalla kuinka kuulemma vanäläinen nainen on ylpeä eikä rahaa kerjää jos mielenkiinto on kyseessä todella siihen toiseen ihmiseen. Nämä hän otti loukkauksena ja liirumi väheni huomattavasti ja puhui kuin ihmiselle puhutaan. Rakkauden vastapainona hän näköjään piti kuitenkin sitä lentolippua eestaas ja mitä vähän ostoksia siinä tullessa Moskovassa rahaa olisi tarvinnut.

Sanoin että rahaa ei tule. Tuumaan, että se nainen on yhteenlaskettuna sekoitus jännityksen hakemista, raha-asioiden hoitamista ja mielenkiintoa länsimaiseen kulttuuriin pääosissa raha tietysti. Liekö venäläisellä naisella erillainen käsitys rakkaudesta kun vertaa vaikka suomalaiseen, varmaan.

Epäilemättä siellä miehelle annetaan valtaa aika lailla kunhan on vaan muuten tolkun mies eli ei läträä viinan kanssa eikä pieksä perhettään. Ja miehen tulee huolehtia kait kaikesta talouspuolesta huushollissa eli rahasta.

Tuosta tämän naisen "liirum laarumista" vielä että se oli muuta kuin mitä noiden "olgien" vastaavat teelmät, mutta tältäkään tytöltä ei juuri vastausta saanut suoraan kysymykseen. Muuta kuin sitten kun rahasta puhutaan. Takana voi olla tosin mieskin tai vaikka sekä mies että nainen, mutta kokonaisuudesta katsellen tuossa tapauksessa oli nainen. Juttelimme englanniksi ja se oli hänellä kohtalaista vähintäänkin. Kaikki koulutus ja työasiat hän selvitti jo syksyllä. Mutta omasi joko yksisuuntaisen huomiokyvyn tai sitten hänkin on "Olga".

Rahaa emme veljet lähetä, sovimme niin, vai mitä? Eli et missään tapauksessa lähetä rahaa. Nämä deittisaitit ovat pullollaan toinen toistaan kauniimpia venakoita tai ukrainalaisia.

Yksinäinen Venäläinen nainen ei simppelisti saa viisumia suomeen. Sun pitää lähettää hänelle kutsukirje, joka tulee viisumihakemuksen liitteeksi, jossa vakuutat että vastaat hänen oleskelunsa aiheuttamista kuluista. Saattaa olla että lisäksi sulta vaaditaan käyntiä Venäjän konsulaatissa. Suomen viisumi maksaa Venäjän ja Ukrainan kansalaisilta noin 30 eur. Vakuutus noin 20 eur. Passi maksaa sitten jonkun kympin. Nämä huijarit esittävät noita päättömiä hintoja ja saattavat jopa laittaa mukaan käyttämänsä matkatoimiston osoitteen.

Suomen Venäjän konsulin www -sivuilla on lista matkatoimistoista jotka ovat hyväksyttyjä. Nämä akkojen tarjoamat toimistot ovat silkkaa huijausta.

Eli jos muijalle nyt laittaa rahaa vaikka ton eur, se ei simppelisti pelkällä rahalla tänne pääse, vaikka haluaisikin. Mutta tuskinpa se tänne tulossa onkaan, rahojasi et tule koskaan näkemään, etkä muijaakaan. Joskus tuo muija saattaa muka olla tulossa saatuaan rahat, mutta sitten Moskovassa esim.

Valokuvat ovat usein länsimaisten mallitoimistojen mallityttöjen pöllittyjä kuvia, pornotähtiä tai kolmossivun tyttöjä. Tai sitten joku Ivan on laittanut rahoiksi ja myynyt ex-tyttöystävästään ottamansa kuvat rikollisille.

Ennen kuin rupeat noiden kanssa pelamaan, lue aluksi vaikkapa http: Samalta sivulta on linkki näppärään työkaluun, jolla voi hakea saamiaan valokuvia huijareiden käyttämien joukosta, linkki http: Jos olet yli 40v, eronnut ja annat deittisaitin profiilissasi ja valokuvissasi reppanan vaikutelman, suosiosi on taattu, mutta ihan eri tavalla kuin kuvittelet.

Tuollainen profiili oikein imee huijareita puoleensa. Yleensä aina ne tulevat ihan muualta kuin mistä akka ne väittää lähettävänsä. Muutamat postit mitä olen saanut ovat tulleet mm. Moni käyttää proxya piilottamaan sijaintinsa, mutta koska nämä scamarit ovat yleensä onnettomia tunareita, tämäkin paljastuu helposti: Ovat niin saamarin tyhmiä että käyttävät aina eri proxypalvelimia, jolloin maat vaihtuvat nopeammin kuin Kimmo Kiljusella.

Gmail -posteja ei pysty oikein trackaamaan. Pidä hauskaa noiden ämmien kustannuksella. Oletetaan että olet Pekka ja se muija on Natalia: Teetä näistä valokuvia ja laita vaikka kehyksiin vessan seinälle: Heillä saattaa olla apuna myös naisia, joita käytetään mm.

Eli saamasi kirjeet ovat täyttä tuubaa, koska lähettämiäsi kirjeitä ei lue kukaan. Viesteihin vastaa tietsikka esikäännetyillä vakiokirjeillä, joissa sitten on liitteenä pikkutuhmia valokuvia.

Noin kolmannen kirjeen jälkeen muija on jo menossa naimisiin ja vouhkaa ikuista rakkautta ja kuvailee kirjeissään miten nussii kohta kanssasi, ei puutu kuin noi matkarahat. Säkällä voitte löytää ihan oikeankin rehellisen slaavilaisen kaunottaren, mutta minä olen päätynyt olemaan pelkkä scambuster.

Muutama asia jotka on hyvä pitää mielessä - muijan mielestä paikalliset miehet juoppoja, karkeita, eivät romanttisia, pettäjiä, väkivaltaisija jne. Siksi kattelevat lännestä miestä - vanhemmat kuolleet, eronneet, ei ollenkaan sukulaisia elossa tms.

Paras satu minkä kuulin: Yksi muija sanoi että hänellä on isot tissit ja hyvä perse ja tykkää paneskelusta miehen kanssa. Noin kolmannen kirjeen jälkeen tulee lasku tältä kääntäjältä, koska tämän muijan rahat loppuivat.

Yleensä kirjeessä juuri tätä ennen ollaan jo makkarissa, jatkoa satuun saa kun maksaa tälle kääntäjälle. Kerran tsekkailin jälkiä ja kävi ilmi että tämä kääntäjä ja muija olivat yksi ja sama taho. Tämmöinen henkilö on loistava uhri huijareille - valokuvat mallitoimiston mallien luokkaa, tai sitten aika provosoivia eli voi näyttää persettäänkin kuvissa.

Pyydä tämmöiseltä akalta ns. Huijareilla on joskus naisia apulaisina em. He voivat myös vastata puhelinsoittoihin. Tämä on totta, se maksaa pirusti soittaa suomeen ryssistä tai ukrainasta. Tässä kohtaa tulee yleensä ongelmia huijareilla ei tunne, ei ole, ei voi asentaa sinne nettikahvilaan jne. Saatteessa kerrotaan että on paikalla vain tiettyinä aikoina. Näissä numeroissa vastaa nauhoite, joita ainakaan minä en ymmärrä, oletan etta numero ei ollut voimassa. Oletuksena huijareilla on ettei se reppanamies uskalla soittaa ulkomaille.

Skypen profiilia ei kukaan tarkasta, näköpuhelinyhteys usein vakuuttaa uhrin. Muija voi jopa esitellä persettään nettikameralle, jotta saa matkarahat sulta. Tosin kunnon naisienkin kesken on ankaraa kilpailua miesten huomiosta, joten tästä usein tingitään. Mutta jos akka poseeraa tottuneesti kuin Jallun keskiaukeamallla, kannattaa rahat laittaa mieluummin vaikka siihen Jalluun.

Ko -sähköpostiohjelma on huijarien vakiotyökalu personoituihin massapostauksiin - huijarit yrittävät väärentää headereita ja vaihtelevalla menestyksellä käyttävät proxya jälkiensä peittämiseen. Jatka jonkun aikaa kirjeenvaihtoa, yleensä ennemmin tai myöhemmin muijan postit tulevat yhtäkkiä toiselta puolelta maapalloa, koska ovat tunaroineet proxyserverin asetusten kanssa. Pitäkäähän veljet pää kylmänä. Näiden seireenien koukkuun voi moni mies mennä uskomattoman helposti.

Jenkeissä jotkut miehet ovat laittaneet kymmeniä tuhansia taaloja huijareille. Vähän myöhemmin hän sai sähköpostin, jossa kerrottiin tämän tytön kuolleen ja myös haudatun. Hölmö kyseli netissä että mistähän saisi noita dokkareita hautauksesta. Ei sitten yhtään ihmetellyt kuka sen sähköpostin lähetti, jossa hautauksesta kerrottiin.

Kunnollinen slaavilaiskaunotar odottaa edelleen itseään kohdallani. Sen sijaan kymmeniä huijareita on tullut paljastettua. Tätä menoa tyhjennän koko www. Parhaat ovat olleet tosi vakuuttavia. Muistakaa tämä ja onnea onnen etsintään.! Itselläni ollut myös toistakymmentä tyttöä lähettämässä näitä lepertelyjä ja joka ainoa samoja huijareita. Nyt olen pitänyt taukoa, kun ei huvita näiden koneiden tai huijareiden kanssa kirjoitella yhtikäs mitään. Hyvin helppoja ovat paljastaa ja viimeistään toisessa kirjeessä jo selviää, että huijari tässäkin taas.

Puhelin numeroita on tullut minullekkin, mut en ole soittanut niihin, kun saanu jo selvitettyä tapauksen huijaukseksi muutenkin. Edellinen Ekaterina 29 jätti numeronsa ja sanoi, että voi soittaa milloin vaan, mutta kun kopioitti tuon numeron lauseineen ja googletti sen, niin jäljet veivät jälleen näille scammi foorumeille ja sama luritus samalla numerolla löyty useilta eri tytöiltä, mut nimi tietty sama: Tässä vaiheessa en sit enempää takaisin kirjoittanukkaan.

Jotkut ovat tosiaan olleet todella vakuuttavia ja parin kohdalla hetken jo miettinytkin onko nyt ihan tosi kyseessä, mutta tuo googletus on kyllä paljastanut kaiken hienosti ja kiitos tietenkin näille foorumeille, jotka näitä huijareita vastaan pelaavat. Kyllä itsekkin haluaisin ihan oikeissa aikeissa olevan tytön vielä löytää ja olen saanut ehkä yhden luotettavan kontaktin, joka asian puolesta työtä tekee ja joka varmistaa tyttöjen oikeellisuuden ja taustat.

Varovainen kuitenkin saapi olla ja mihinkään ei kannata luottaa, eikä missään nimessä euron euroa lähetellä yhtikäs kelleen. No hei jätkät,just hiplasin E matkahuollon raha lähetystä. No, mulle tuli kans tollanen viesti ja tietenkin lähdin siihen mukaan.

Noh, tiesin todellakin mistä on kysymys ja mietin koska mahtaa pyytää rahaa, no viiden kirjeen jälkeen alko olla polttava tarve suomeen ja kyseli sitä vajaata viittä sataa, noh vähän lupailin, mutta mutta pistin pienen vitsikkään kirjeen sen sijaan.

No, eihän se sitä muuten lue, mutta sit kun huomaa ettei rahaa tulekkaan niin ehkä No huomaa ainakin että voidaan sitä tääläkin puolella pelleillä. Laitoin E Moneen viestiin vannoi etteitarvi muuta nyt hän on tilannut matkan mutta ei pääse jos ei laita EMonesti kerroin että minä laitan kutsu viisumi,Hän kertoi että ei tarvi ei saa 40 vuorokautta enempää olla maassa. Minä pyysin passin numeron ja syntymä aika että voin faksata kutsun.

Laittaakaa kuva ja sähköposti osote rahastajista katotaan onko ne samoja kekitään joku kämmi kek. Mulla on kuva, mutta en uskalla laittaa sitä nettiin tekijänoikeussyistä.

Tekijän oikeudet kuvasta kuuluu pääsääntöisesti kuvaajalle eli en voi sitä laittaa mutta jos jollain on joku roskaposti luukku niin voin pistää sinne. Sit jos joku haluaa esitellä niin siitä vaan. Jep, tälläinen viesti putkahti sähköpostiini. Kertoi että olen jossain kohtaa lähettänyt hänelle sähköpostia ja hän on säilyttänyt pitkän aikaa osoitteeni Viestejä alkoi tulla erittäin huonosti käännöskoneella käännettynä jonkun päivän välein, asia oli minulle täysin uusi ja olin hetken täysin ymmälläni ja vastasin viestiin "kapula" englannillani, viestissä pyydettiin vastaamaan englanniksi.

Tuli kuvia ja pitkä surullinen tarina joita katseltuani tulin päätelleeksi että henkilö kuvissa ei ollut aina sama! Tästä googlettamaan, ja asia selvisi minulle varsin nopeasti Asia on nyt tosiaan vain pari päivää vanha mutta uskoisin että viestini on luettu On ja aivan samankaltaisia asiota esittelevät ja ovat tulossa vaimoksi,mutta kun pyytä että voisiko soitta niin ei hänellä ole puhelinta.

Naiset ovat näyttävän näköisiä,onko kukaan lähettänyt rahaa ja nähnyt sen ns,vaimon??????????? Jos jollakin on kokemusta niin ole ystävällinen ja kerro? Joo mua yrittää koko ajan Carolyn,retkkutta mutta ei onnistu,nain on kuin missi ja roikkuu 50 äjän perässä ja on niin vaimoa kun olla voi ja ulko näkö ja muodot viimestä päälle. Älä vaan erehdy laittaan rahaa. Olemme varmaan me suomalaiset herkkäuskoisia. Jostain syystä olemme kohteita. Itse olen saanut monesti eri alueilta ympäri Venäjää vastaavanlaisia meilauspyyntöjä.

Löysin nämä keskustelut hakiessani paikkakuntaa, missä Marina asuu. Olen kirjoittanut aiempienkin kanssa. Mutta aika on opettanut käyttämään meilausosoitteena sellaista osoitetta, missä oma nimi ei näy.

Muistakaa tarkistaa virustutkanne ja palomuurinne. Tyypillistä tämänkaltaisille ilmoituksille on, että monessa asuinpaikaksi sanotaan Ahvenanmaa, mutta on muitakin. Kyselkää asuinpaikasta, niin naiset eivät tiedä mitään. Olen itse kysellyt aina, eikä koskaa ole tullut vastausta. Eivät vastaa tarkkoihin kyselyihin. Toinen asia on, kun vastaa lähetettyyn meilauspyyntöön tai ilmoitukseen, tytöt ilmoittavat heti, etteivat voi vastata ensimmäiseen sp-osoitteeseen -miksi ei ole sitten muutettu ilmoitukseen - , vaan antavat heti uuden sp-osoitteen.

Olen saanut usealta tytöltä samankaltaisen tekstin. Isä armeijan palveluksessa, jouduttu muuttamaan usein, äiti kotona, ja nyt mikä parasta? Myyjänä joko meikkiosastolla tai töissä kuntoklubilla. Tekstit on aika pitkälle kopioituja, jotain saatetaan muuttaa. Kun jaksaa kirjoitella, saa kuvia, mutta sitten voi tulla huijatuksi.

Olen itsekin saanut rahapyyntöjä. Laitoin tuohon loppuun Marinan sp-osoitteet. Ensimmäinen tuli meilauspyynnön mukana toisen lähetti tänään. Oli kuulemma hukannut vanhan osoitteen, mutta ihmettelin että meilini oli tallella.

Olis kiva tietää, kenelle näitä wippies-osoitteita jaetaan. Toki rahat ovat teidän, omapahan on asianne. En toki kehoita siihenkään. Mulla oli tässä hiljan sähköpostien kirjoittelu erään venäläisen kanssa. Hän lähetti kauniita valokuia shköpostilinkkinä,väitti olevansa n. Aloin epäillä hommaa ihmiskaupaksi sen jälkeen,kun alko tulla luottokorttinumeroja joille pitäisi laittaa rahaa "jotta hän saisi viisumin ja lennot maksettua". Että ellei heitä ole tavannut tai heillä ole varaa tulla Suomeen niin en suosittele Helpoin tapa asennoitua noihin venäläisiin "marinoihin, olgiin, lenoihin Valokuvat on haalattu milloin mistäkin ja jos tulee sitä liirumlaarumia kuinka jo rakastaa heti kohta kolmannessa kirjeessään jos ei jo toisessa niin sitä paskaa se vain on.

Huomasin tuossa kuinka sen paskan paljous on lisääntynyt ennestään kevään mittaan. Jos ette todella tunne ihmistä niin parasta kun alkuun katkaisette niiden liirumit. Venäjän kokoiseen federaatioon sopii sitä sakkia laidasta laitaan vaikka olisi siellä ja onkin aivan kunnon ihmisiä, niin joka lähtöön sopii aina miljoonittain väkeä. Meitä suomalaisia on vain vähän yli 5 milj. Mutta olemme hieno kansa. Olen nainen ja yli 50v, joten kukaan ei meikäläiselle kirjoittele tuollaisia viestejä: Teille miehille kuitenkin sanoisin, että ei kannata maksaa tuota pyydettyä summaa.

Se ei tule riittämään, vaan jatkuvasti tarvitaan lisää. Milloin tarvitaan kampaajaa, kosmetologia, lääkäriä, matkoja tms. Siellä Venäjän suunnalla on täysin organisoitua rikollisuutta, ja siinä vedätetään Olen tämän kuullut eräältä venäläiseltä naiselta, joka muutti miehen perässä Suomeen. Ymmärrän hyvin että olet ihastunut, mutta olet ihastunut mielikuvaan etkä todelliseen ihmiseen.

Mielikuvan olet itse päässäsi luonut, koska ehkä olet yksinäinen ja toivoisit kumppania. Kaikesta huolimatta kannattaa ottaa sekin huomioon, että sinun tunteita käytetään hyväksi. Ole topakka ja aseta rajat selkeästi.

Jos nainen pitää sinusta, hän kutsuu sinut luokseen. Hänellä ei ole kovinkaan paljon varaa valita miehiä, ja kuka tahansa kelpaa. Voit tosiaan olla hänen mieleisensä, mutta vaan siinä tapauksessa että laitat hänelle rahaa.

Ota etäisyyttä, ja aseta rajat. Sano meneväsi Venäjälle häneen tutustumaan. Luultavasti et kuule hänestä sen jälkeen. Vladimir from Russia Tyhmiä on ihmiset jotka tähän meni. Mä kokeilin johonkin viestiin ihan suoraan, että minne nää rahat voi lähettää Eli huomattavasti saa paremman yleiskuvan noista liirumlaarum-rakkauslurituksista kun ajattelee että siellä on joku miespuolinen niitä laatimassa.

Turkit ja muu rekvisiitta kyllä on helppo sitten hänen kerätä mistä vaan, vaikka entisistä tai nykyisistä tyttöystävistä tai aivan mistä vaan.

Toivottavasti aloittaja ei lähettänyt rahaa. Rahaa ei pidä koskaan lähettää henkilölle, johon on tutustunut internetin lautta. Nettihuijarit löytävät tiensä kaikkialle myös maksullisille deittipalstoille. Venäläisten ja ukrainalaisten huijareitten kohdalla kyse ei siis ole prostituoiduista tai rikasta miestä metsästävistä onnenonkijoista, vaan rikollisista, jotka haluavat vain rahasi.

Vaikka deittipalstoilla on rehellisiäkin naisia, niin valitettavan moni mies on tullut huijatuksi, kun on tavannut venäläisen naisen ja luullut, että kyse on oikeasta ihmissuhteesta. Joissakin tapauksissa totuus on valjennut vasta pitkän ajan kuluttua, sillä huijarit ovat taitavia kirjoittamaan ja hoitamaan tarvittaessa puhelinkeskustelutkin. Hälytyskellojen pitäisi soida viimeistään silloin, jos nainen pyytää lähettämään rahaa.

Rahapyyntö matkalippuihin, viisumikuluihin tai vaikkapa sairaalamaksuihin saattaa tulla pitkän "tuntemisen" jälkeen vaikkapa juuri silloin, kun naisen pitäisi olla lähdössä matkalle, jotta uhri ei ehdi miettiä liikaa. Lisätietoa, apua ja neuvoja: Muitakin sivustoja löytyy internetistä hakusanoilla russian dating scam tai vaikkapa ukrainian romance scam.

Jos uusi tuttavuus epäilyttää, yhteydenpito kannattaa katkaista. Mutta jos haluat varmistua, että kyse on huijarista, voit aloittaa googlaamalla sähköpostiosoitteen sekä osia saamistasi kirjeistä. Aina voi myös lähettää koeviestin toisesta osoitteesta ja katsoa, saako vastaukseksi identtisiä viestejä.

Nettihuijarien käyttämät kuvat voivat olla kenen tahansa joskus jopa huijarin itsensä ja niitä voi olla paljon. Huijarit eivät myöskään lue kirjeitäsi, vaan lähettelevät samat vastauksensa kaikille miehille. Opit tunnistamaan tyylin, kun tutustut useamman huijarin tuotoksiin esimerkiksi yllä olevista linkeistä. Yleisesti ottaen tyyli on jaaritteleva, teksti sisältää kuvauksia arkielämästä etkä saa vastauksia esittämiisi kysymyksiin ainakaan ensimmäisissä kirjeissä.

Esimerkiksi Western Unionin kautta huijarille lähetettyjä rahoja ei saa koskaan takaisin. Myöskään poliisi ei yleensä voi auttaa. Tässä artikkeli harvinaisesta pidätyksestä: Sano että lainaa rahaa joltakin ystävältä ja lupaa maksaa se sitten takaisin suomessa.

Se on ihan selvästi huijaus ei kannata mitään rahaa lähettää. Olen joutunut huijatuksi monat kertaa vaikken olekkaan lähettänyt rahaa kenellekkään. Se on siis tosi yleistä koska he aina saavat joltakulta rahaa. He saattavat lähettää tuhannelle kirjeitä ja yksikin rahalähetys korvaa vaivan.

Tyypillistä on juuri se että valitetaan jostain viisumista tai äidin tai veljen onnettomuudesta. Kyllä ne oppii tunnistamaan oikeista ihmisistä Venäjällä on oltava varoivainen kun siellä saattaa törmätä vaikka minkälaisiin ihmisiin. Hassua minusta täsää on se että ihmiset ovat oikeasti sellaisia kun näissä kirjeissä sanovat ja miksipä ei hehän todennäköisesti ovat kuin ovatkin venäläisiä.

Ainoastaan se on eri että rehelliset venäläiset eivät koskaan pyydä rahaa tavalla kuin kerroit. Eli siellä on oikeasti ihmisiä mihin kannattaa tutustua, ne on vaan löydettävä. Itse tiedän sen koska olen sen kokenut. Mutta huijareita on kyllä liikeellä paljon joten varovaisuutta tarvitaan. Joten älä masennu turhaan tuosta jos jatkat niin löydät kyllä voin sen taata sinulle. Kazan on yksi nettirikollisten pääkeskittymistä.

Myös poliisi varoittaa nettihuijareista: Minulle lähetti Suomi24n Treffit-profiilini viestin vuotias pietarilainen vaalea Viktoriya. Onko kukaan muu ollut tekemisessä tämän naisen kanssa? Toivoisin kovasti tämän olevan totta, mutta miksi joku ulkomaalainen nainen etsisi profiilini Treffit-palstalta ja lähettäisi käännöskoneella suomeksi käännetyn kirjeen?

No joo äläkää uskoko tai laittakaa rahaa koska tää kaava toistuu koko ajan kuten teistä jo oasa tietääkin Mutta sanokaapa että on suhteita sinne ja alamailmaan ja minullla on rahaa Että pistän pojat hekee sut sillon js sillon niin häviää nää kalastjat ,jopa osa miehiä hahaa Joo on tullu tossa Firstdatella pidettyy hakua itse ja on tullu sit muutamilta kauniilta Venäläisiltä naisilta yhteydenottoja.

Kolme yhteistä piirrettä näissä kaikissa 4: Ensimmäinen on, että nämä kaikki ovat olleet Kazanin alueelta tai sieltä lähistöltä. Toinen on, että ensimmäinen kirje minkä on saanut vastaukseksi on ollut rakennettu samaa pohjaa käyttäen. Kolmas on, että kaikilla on ollut jotakin surkeaa, yksinäisyyttä tai ikäviä tapahtumia pohjalla.

Tämähän on perinteinen tunteisiin vetoava juttu. Kahden ensimmäisen kanssa katsoin jonkun aikaa eli noin 2 viikkoa ja sain paljon kauniita kuvia. Noin sen 2 viikon jälkeen itse kysyin, että haluaisiko joskus tavata? Sen jälkeen alkoi rakkauden tunnustaminen jokaisessa saamassani kirjeessä ja kaipuuta oli olevinaan kovasti.

Nämä kaksi kertoivat sitten menevänsä matkatoimistoon ja sen jälkeen tuli kirje, jossa eritelty kuluja. Ensimmäinen olisi ollut tyytyväinen n. Kuitenkin kannattaa muistaa, että lento tänne sieltä maksaa noin maksimissaan euroa, 3 kk. Nuo mitä pyydettiin olivat sen lisäksi vielä puuttuva osa. Ensimmäinen noista omasi olevinaan euroa ja toinen noista euroa. Eli aikas pirun kallista on jos kehitysmaasta maksaa matkat rajusti enemmän tänne päin kuin täältä sinne päin kalleimmilla reiteillä.

Venäläinen nainen voi olla hyvä, tai huijari. Minusta hänen pitäisi tulla rajalle omin avuin. Sen jälkeen kaikki on up to you. Kokemusta on, hyviä, ja huonoja.

Olen suomalainen nainen 30 ja koska suomalaisista en löydä mieleistä kumppania, siirryin ulkomaalaiselle sivustolle. Ollaan oltu aktiivisti puh. Olen ihan lovena häneen. Lähden sillä asenteella, että olen valmis muuttamaan pois Suomesta hänen luokseen ajan kanssa jos kaikki kolahtaa ja ihastus tapaamisessa oikeasti roihahtaa.

En ymmärrä näitä venakoitten maksuvaatimuksia. Jos oikeasti haluaa parisuhteen, kyllä siihen nainenkin haluaa sitten sijoittaa rahallisesti. Tai sitten vaikka mennään puoliväliin toisiamme vastaan jos matka sattuisi olla pitkä. Minä odotan tapaavani tulevan aviomieheni, toivottavasti. Ja jos en, niin sitten uutta matoa koukkuun. Mitään ei saa jos ei yritä. Nämä eivät ole "venakoiden" maksuvaatimuksia vaan tuottavaa bisnestä.

Venakoilla on nykyisin ihan riittävästi rahaa matkustaa Suomeen ja pidemmällekin maailmalla ja jopa valita itselleen tasoltaan parempi puoliso kuin työtön suomalainen reiska.

Mitä bisneksen pyörittäjiin kuuluu, niin nekin kyllä matkustaa: Venäjällä on huomattavasti enemmän naisia kuin miehiä,on aivan normaalia että hakevat muualta myös. Minulle tulee noita vähän väliä.

Tämä nykyinen, jonka pitäisi tänään tulla Porin lentoasemalle on kaikkein sitkein yrittäjä. On vuotias ja niin rakastunut muka minuun, heh.

Jo alusta alkaen olen sanonut olevani köyhä. Alkuun ei puhunut rahasta mitään mutta sitten äkkiä hän ei saanutkaan rahaa lentolippuun joten pyysi minua lähettämään e. No en tietystikään lähettänyt ja seuraavana päivänä hän kertoi ilouutisen että hän saikin kulutusluottoa ja lipun ostettua. No sitäkään en ole lähettänyt eikä tämä ihana nainen nyt varmaankaan sitten tule, heh.

Noita yrittäjiä, rahastajia ilmaantuu miltei kuukausittain jotka yrittävät höynäyttää hyväuskoisia. Tämäkin lähetti kopion passista, viisumista yms asiapapereista. No tunnettuahan on että kyllä sellaisia saa vaikka väärennettyjäkin mutta voihan tuo nainen hyvinkin tulla suomeen joko liikematkalle tai ostoksille taikka lomailemaan ja yrittää rahoittaa matkansa hyväuskoisten miesten avulla.

Kymmenenkin miestä kun jymäyttää on kasassa euroa vähintäin. Kyllä minäkin sellaisilla keinoilla saattaisin jo uskaltautua lomailemaan vaikka lentäenkin vaikka en ennen ole uskaltautunutkaan lentokoneeseen. Jäitä hattuun hyvä mies, selvä huijaus se on.

Ei ne ole edes naisia, ketkä siellä kirjoittaa. Se on ammattimainen huijariporukka, miehiä ne on kaikki, onko teillä kovastikin hupia niiden kanssa kirjoitella? Mukana on tietenkin jotain tyttöystäviä jne, joita voi sitten tarvittaessa käyttää puhelinääninä jne. Täkypostia laietaan ympäri maailmaa, aina joku tyhmä jostain rahaa laittaa. Ja tosiaan ne kuvat on otettu vaikka mistä, tuskin itsekään tietävät ketä ne niiden kuvat esittää.

Kyllä te miehet ootte täysin hulluja kun edes vastailette niille, sehän on pelkkää äijien ja kaikenmaailman sutenöörien ja huijareiden bisnestä. Kannattaa ilmeisesti kun maailmassa on niin hulluja ja tyhmiä miehiä. En antaisi edes puhelinnumeroani, koska en haluaisi että mua pystyttäisiin jäljittämään millään lailla. Kuka tietää mitä sieltä vielä riesakseen saa ja kuka on oven takana, no ei ainakaan se kaunis nainen.

Mutta kaljupäinen körmy voi vaikka olla, vaatien rahaa jostain olemattomasta asiasta. No pistetääs nyt sitten oikein kunnolla paremmaksi. Kirjoiteltu on nyt kuukauden päivät ja kuulemma tunteet alkaa käydä kuumina siellä päässä: Olen kirjoitellut monta kertaa, että etsi nuorempi kolli, kun olet noin nuori ja viimeisen päälle nättikin. Mitä enemmän estelen ja jätän kirjoittelematta vaikka viikon ajan, sitä kovemmin tuntuu innostuvan.

Suunnittelee tapaamista, mutta sanoo pelkäävänsä että ujostelee, kun näemme ensimmäisen kerran, ja pilaa siten koko jutun. Rahaa ei ole vaatinut, päivastoin kysellyt neuvoja auton ostoon, että kannattaako ostaa uusi bemari vai mikä: Pakko on käydä tapaamassa tämä ihminen, ihan pelkästään mielenkiinnon vuoksi.

Joo voivat piirittää kauankin. Voivat olla palkattuja prostitoituja. Jos kuvassa on naisella sormi suussa, niin juttu on selvä. Katyia Mishakova lupasi mulle tussua jos laitan rahat lentolippuun, muuten Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!

Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan. Tämä on oikeesti hauska ja toimiva Tämä on aika merkillistä, mutta kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä ja onnea! Vain 3 minuuttia ja tulet hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän kertoi,että hänen toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä. Ota esille kynä ja paperia: Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi, valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

Kirjoita ensin numerot allekkain. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä tahansa luvut mitä päähän pälkähtää. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa nimet esim. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden 8, 9,10 ja 11viereen. Ja nyt, toivo jotain.

Tässä avain tähän kaikkeen: Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle henkilölle kuin kohdassa 2 lukee. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota rakastat. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta pidät kovasti mutta et oikein ota hänestä selvää 4.

Se kenestä välität eniten on kohdassa 4. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut erittäin hyvin. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön kanssa. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja ajatuksistasi.

Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi elämään. Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin kuluessa siitä, kun olet sen itse lukenut. Ellet lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit. Erittäin merkillistä, mutta se tuntuu toimivan!!!

Hei, Venäjällä,Ukrainassa on naisilla vain yksi tavoite--löytää mies joka huolehtii kodista on seksiä haluava,maksattaa kulut ja Suomeen tultuaan ainakin yrittää saada itselleen olotilan joka ensi alkuun on hyvä-mutta pidemmän ajan jälkeen se voi jopa kariutua koska hän haluaa mennä edelleen jonnekin muualle.

Älä lähetä rahaa isoja summia. Kun pari kertaa olette lähettäneet rahaa eikä sieltä ketään tule, alkaa varmaan vähitellen harmaat aivosolut toimia. Voiko joku yli viisikymppinen tosissaan uskoa että kaunis vuotias nainen olisi valmis jättämään kotimaansa hänen, tuntemattoman ulkomaalaisen vuoksi?

Näin suomessa mutta ulkolaiselle naiselle mies, iäkäskin on auvoista verrattuna kotimaansa ankeisiin oloihin. Mies varakaskin kelpaa vaikka olisi enemmänkin ikäeroa, eikös pressallakin ole aikamoinen ikäero morsiameen verrattuna ja molemman on suomalaisia.!!

Venäjän ja muiden sen suunnan maihin verrattuna tulotasot ovat sen verran suuret että halukkaita löytyy. Itsellä oli vieras venäjältä viime viikolla, itse maksoi matkan, ei edes kysynyt missään välissä rahaa matkaan. Toki annoin täällä rahaa pyytämättä. Viihtyi hyvin ja suunnitellaan uutta tapaamista. Hommaan viisumin kun minun helpompi liikkua siihen suuntaan. Kyllähän sitä ihminen aika helposti rakastuu, se on ihana tunne ja järki katoaa, kunnes todellisuus iskee päin naamaa.

Eräs sukulais mies rakastui venäläis naiseen ja nainen tuli Suomeen, menivät naimisiin, lapsia ei syntynyt. Tää mies haukkui suomalaiset naiset miten rumia ja huonostipukeutuneita suomiakat on. Eipä mennyt kauan avio-onnessa kun venakko näytti tapansa, oli hyvin väkivaltainen miestään kohtaan, vei loppujenlopuksi kaiken omaisuuden ja miehen itsetunnon, tää mies sairastui masennukseen ja lopulta erosi.

Hän oli täysin lyöty ja nolattu. Nyt on suomiakka vaimona ja hyvä onkin kuulemma, vihaa venakkoeukkoja. Voi joku onnistuakkin mutta näinkin voi käydä kuin sukulaiselleni kävi. Kukaan ei voi viedä toisen omaisuutta kokonaan,eikä varsinkaan ulkolainen jos on ollut vain lyhyen aikaa naimisissa.

Ite kirjoitellut länsi- afrikkalaisen kanssa. Tekstareita lähetetty ja puhuttu puhelimesakin. Tapasin tämän naisen deitti sivustolla. Ja web cam kuvaa nähty chatissa. Olisi myös tulossa Suomeen mutta tarvitsisi matkarahaa. On hommannut passin ja viisumin suomeen josta lähetti kopiot mailiin. Viisumi on päivää. Välillä tuntuu että olenko joutumasssa huijatuksi. Kun näitä huijareita niin paljon liikkeellä.

Muuten tuntu kivalta ihmiseltä. Joo pakolaisleiriltä tulee paljon kirjeitä, puhelinnumerona on joku pastorin numero. Iskä tai rikas setä kuoli sota tilanteessa ja tilille jäi paljon rahaa, tarviin dollaria nostaakseni sijoitukset, joo ja älä kerro kirjeestä kellekkään Jäi sanomatta koska kuitenkin olet jutellut ehkä hänen kanssa asia on varmemmalla pohjalla.

Voisitko itse matkustaa sinne, tai maksaa matkan täältä käsin, hommata liput valmiiksi? Passi ja viisumikopiotkin on varmaan kuvankäsittelyllä muokattu koska Schengen-maihin myönnetään max. Todella taitavia naisia noi. Heikkoluonteiset menee lankaan, sääli.. Luulen että olet todellakin tulossa huijatuksi. Kerro kyseiselle naiselle että olet tulossa itse venäjälle kaverikyydillä hakemaan hänet Suomeen, niin ei tarvitse lähetellä rahoja jollekkin epämääräiselle pankkitilille.

Hintakin on kohtuullisen halpa. Kyllä ne naiset kertoo kuolevansa jos et maksa, joku ryöstää ja tappaa jne. Yleensä niiltä on kuulema varastettu kännykkä ja loput rahat ja kaikkee muuta, raiskataan ja silleen.. Apua auta minua jnee.. Tekevät puolestasi suunnitelmat suomeen tulosta, kysymättä ensin käykö se edes sinulle, kansii ny miettiä mistä on kyse..

Kysy suomen suurlähetystöstä, lentojen numerolla ja viisumin sekä passin numerolla,jonka tiedot olet saanut sähköpostiisi,kyseistä henkilöä, onko hän tulossa suomeen vai ei kyseisellä lennolla. Se on yksi tapa johonkin Yleensä myös olet ainut mies kenelle hän on vastannut..

Yks ja sama ihminen voi lähettää satoja profiileja eri kuvineen, et silleen.. Pitää olla tarkkana ja arvostelukyky kohillaan.. On mitään naisia vaan nuoria nörttipoikia helpon rahan toivossa. Ei todellakaa mitää nörtti poikii. Venakot niitä rahoja yrittää kerätä. Mikäs sen parempi pisnes ku naruttaa pettyneitä miehiä. Ne typerykset ku menee moneen halpaan jota nyt yritetään laittaa kuriin. Krimin kriisi auttoi tässä tilanteessa. Kaikki venäläist takaisin sinne mistä tulivat. Sitä mieltä kaikki alkaa olla.

Olen myöskin tullut siihen tulokseen etti kukaan ole riippuvainen toisen valtion tuotannosta. Jos tosipaikka on kyseessä niin silloin on pärjättävä omillaan, sen taidon Suomi osaa erittäin hyvin.

Suomen kansa on valio joukkoa joka pitää kynsin hampain oikeuksistaan kiinni. Katsele vähän näitä itkeviä ukkelita sen jälkeen kun ovat eronsa menettäneet! Oikeuslaitoksella on muitakin asiota kuin eronsa menettänitä papparaisia!

Ykskään "ukkeli" ei ole lähettänyt rahaa.! Oletko itse papparainen vai akkalainen? No, jos et, niin jossain vaihees kuiten olet siihen tulossa. Hmnn, en tiedä missä vaiheessa kasvukäyrää olet tulossa? Ehkä kuiten vosin luonnehtia sinut johonkin kelan tai vastaavanlaisen toimihenkilön kastiin, ehkä kuitenkin päättävään elimeen. Muista sana ukkeli ja papparainen ja mummeli jne;.. Sinulta sitten kysytään mitä papparainen, onko ukkelilla mitään tekemistä.

Tai, moi mummeli, oletko ihan kunnossa tunnetko minut, kun muistisi noin pahasti krenaa. Siinä sitten sinunkin muisti joutuu koetukselle. M;uista sanani, kukaan ei elä ikuisesti, elä tuomitse toisia, se ei ole sinun tehtäväsi. Autamme toisiamme, emme suinkaan halua että vai haluammeko???? Asioita on katsottava syvemmältä. Suomessakin monet asiat ovat sellaisia, jotka pitäisi ottaa todella päättäväisellä kädellä esille ja hoitaa asioita kehittyvämpään suuntaan.

Ero vai euro No joo, ittel täysin sama kuvio. E-kontaktin kautta eka juttu ja sit hällärit rupes soittaan kun toinenkin mokoma ja nyt kun tääl näit samoi näkyy olevan Mutta onkohan kenelläkään sellaista sattunut et olis niinku Venäjältä naikkonen saapunutkin matkarahat saatuaan Tuskin niitä naikkosia löytyy. Mitä kuvittelet kauniin naisen havittelevan muuta kuin hyväuskosen miehen rahapussia tai muuta hyväksikäyttöä. E-kontakti on mun mielestä ihan paska, oon sitä seurannut niin kauan ku se on ollu hengissä, enkä oo saanut minkäänlaista kunnonnon juttua, liekköhän minussa vika vaik oon ihan jees ja mukava mies.

No niin on muutkin, yhtä kauan olen kaikkia muitakin seurannut.. Lähes 25 vuotta on suomessakin miehiä huijattu naisjutuilla. Takana on monesti myös miespuolisia jotka esiintyy naisina.

Netissä kun liikkuu, niin on jokaisen oma vika jos tulee huijatuksi. Pitää olla ajantasalla nettihuijaus yrityksistä ja niistä seikoista miten yritetään hyväuskoisia naisia hakevia miehiäkin huijata. Pillua sentään saa kun menee oikeille sivustoille, se nykyään riittää ja on takuu varmaa. Siinä ei tuu huijatuksi. Molemmat saa mitä haluaa; Mut, ehdota oikeesti itse menemistä ja sovi tapaamiset johonkin sopivaan paikkaan kyseisen naisen kanssa, niin ja sano et on tulossa turistimatka ja tavataan jossain kahvilassa.

Niin eipä taida moni enää vastatakkaan eikä ole enää kiinnostunut susta. On se totta, niinkuin sanoit. Maksa ja ehkä voit saada vastauksen joltain E-kontaktin jäseneltä joka kuuluu diiliin. Mutta myleensä et saa mitää kuin tyhjäntoimittajien vastauksia joilla ei ole mitään tarkoitustakaan tavata.

Sama on muillakin maksullisilla treffi palstoilla. Et todellakaan tule saamaan rahoilesi vastiketta. Mut ilmaiset treffipalstat toimii paremmin, koska siellä saa live kontaktejakin. Nyt olen löytänyt erittäin mukavan ja molemminpuolin ymmärtävän suhrteen siis mukavan elämän kumppanin.

En suinkaan sähköpostiini väkisin tunketuvaa venäläistä naista. Minun periaate on se. Nainen joka ilmestyy tietämättöäni sähköpostiini, Deletoin hänet heti. Koska hän on tunkeutunut todennäköisesti väärillä periaatteilla ja rikollisessa mielessä. Jos haluatte oikeasti Venäläisen naisen niin unohtakaa heti suomi Ilmoitus russiandating tai jonnekkin vastaavalle sivulle niin voi tärpätä,ja itse pitää olla valmis matkustamaan ensin,jos haluatte vaan odottaa sohvalla istuen niin unohtakaa koko juttu.

Tarkoitus käydä Transsiperian matka venäläisnaisen kanssa. Osaan venäjää mutta pitää vielä hieman petrata. Yksi rahankysyjäkin on ollut mut niistähän pääsee helposti eroon: Itse itänaisiin tutustuneena haluiaisin sanoa kommentin näihin. Ensinnäkin minun on hyvin vaikea uskoa että itänainen noin vaan ottaisi miehiin yhteyttä, paitsi jos eivät ole pietarista tai asuvat suomessa.

Uskoisin että niistä itänaisista missä tässä ketjussa puhuttiin, tarkoitettiin paremminkin niitä itänaisia, jotka eivät oikeasti ole edes olemassa. Puhutaan niin sanotusti huijareista. Vaikka venäjällä onkin paljon tämän sortin kulkijoita ei se kerro koko totuutta heistä. Uskoisin että pitäisi asua siellä jonkin aikaa pääsemällä niinkuin sisään heidän kulttuuriin. Itänaisilla on parempi taju parisuhteesta kuin suominaisella, mutta he ovat silti jotenkin epäluotettavampia kuin suominainen.

Eli heidän kanssaan pitää olla tarkempi. He ovat avoimempia kuin suomalaiset ja heillä on läheisemmät suhteet perheeseen kuin suomalaisilla yleensä. He saattavat vaatia paljon mutta pystyvät antamaan myös paljon. Suhde heidän kanssaan on vaativampi kuin suomalaisen kanssa. Miehellä on enemmän miehen rooli ja naisella naisen, toisin kuin Suomessa jossa miehen pitää olla kumpikin mutta nainen saa olla niinkuin haluaa. Eli roolit on selkeämpiä idässä.

Vaikka pitää ottaa huomioon se, että kun itänainen muuttaa suomeen saattaa ajatukset muuttua myös. Ne itänaiset jotka ovat asuneet suomessa jonkun aikaa ja mitä olen nähnyt, niin he ovat kuin varjo heidän kanssasisaristaan omassa maassaan. Kummasakin on puolensa ja kukin valitkoon sen mikä parhaiten itselle sopii. Vaikka olen huomannut heissä olevan paljon epäluotettavia niin olen silti viehättynyt heistä. En ole viehättynyt tai sitten hyvin harvoin suominaisesta, joten koen omalla kohdallani että sellainen nainen jossa on niitä itänaisen piirteitä joita itse olen huomannut sopii minulle parhaiten.

Vaikka se ei sovikkaan kaikille, niin minulle se sopii oikein hyvin. Joo mulla oli sellainen itänainen ja sitten valitti että ei menty naimisiin, kun kuulemma edellinen suomi aviomies kosi kahden päivän tutustumisen jälkeen, muttei halunut vastata kysymyksiin joilla halusin tietää vähän henkilökohtaisempaa ja kuka hän on, kuin vain että on venäjältä.

Joten siksi olen vähän pettynyt. Aina kun asiasta tuli puhe, ei halunut puhua tai ei halunut vastata, rupesi vain haukkumaan epälijäksi, valehtelijaksi huijariksi, bluffiksi ja ties mitä.

Hän on kiutenkin ollut täällä jo noin 9 vuotta. Suomen kansalaisuudenkin saanut ja ilmeisesti omaksunut jo suomalaisen naisen tavat. Minulta sai 2,5 vuotta, Ja matkojakin olin maksanut, kaikella tavalla auttanut ennenkuin minulle selvisi että ei käy kun ei suostu asioita ja mahdollisita väärinkäsityksiä selvittämään.

Tuo aika hyvin kuvastaa tätä itäkulttuuria ja kun se yhdisteään suomen kulttuuriin. Sanon näin sinulle kun tiedän omasta kokemuksesta.

Hän ei ollut valmis oikeasti suhteeseen kanssasi, mutta olisi halunnut namisiin koska siihen olisi ollut joku hyvä syy, ikävää siinä on se ettei hän halunnut sitä tietoa sinulle antaa. En yllättyisi jos siihen liittyisi jotain sellaista mistä et pitäisi. Mutta tuo ei silti kuvasta kaikkia naisia idässä vain osaa heistä. Eli pettymyksiä saattaa tulla myös. Kaikki venäläiset naiset ei tietenkään ole samanlaisia. Senverran sain tietää että oli ollut suomalaisen kanssa naimisissa ja suhde ei toiminut, kuinka kauan avio kesti sitäkään ei tiedossa.

Sanoi että häntä ei miehet jätä, hän jättää miehen, mutta nyt kävikin toisin päin. Olen samaa mieltä tuosta mitä sanoit tiedon annosta. Toiveeni oli että jos on jotain sellaista mikä on hankalaa kertoa niin sanoin että on parempi että tiedän, koska joskus tulee sellaisetkin asiat julki ja sitten se vasta piinallista.

Jos jotain sellaista mikä ehkä hävettää ja se paljastuu vasta naimisiin menon jälkeen niin ei tunnu kovin luotettavalta henkilöltä. No, tämä oli kokemus sekin. Itse olen työni kanssa matkustellut 14 vuoden ajan ympäri maapalloa useissa maissa aina Sidneystä Amerikkaan ja sillä välillä, joskus melkein enemmän ilmassa kuin maassa.

Joten olen tavannut kaiken värisiä, kielisiä ja eri kulttuureista olevia niin myös eri sosiaalisella tasolla olevia yksilöitä. En vain jostakin syystä osannut lukea häntä tarpeeksi ajoissa niin olisin säästänyt molempia.

Olin varmaan liian sinisilmäinen ja rakastunut ihan oikeasti. Vastaan sinulle vielä, ei koskaan oikeasti voi tietää miten joku asia menee, varsinkin ihmisten kanssa, oli ne sitten mistä maasta tahansa. Minusta sinä et tehnyt virhettä teit kaiken aivan oikein, se ei vaan silti toiminut.

Ehkä siitä pitäisi oppia jotain tai sitten ei, mutta kokemuksena se varmasti oli arvokas. Ehkä jos vastaavaa joskus sattuisi niin osaisi jo aikaisemmin tarttua niihin asioihin mitkä voisi auttaa. Niissä saattaa olla vaan se vaara että voi pilata mahdollisuuden sellaiseen mitä on toivonut itselleen. Vaikka olen ulkopuolinen niin uskon ettet voinut hirveästi vaikuttaa tapahtumiin saati niiden lopputuloksiin. Laittaapa kertoen mistä nuita veneäjän neitoja löytyy.

Tiiän jo alakaessa että että ei ne sen huonompia ole kuin nämä meijän kaljapöhöt huutajat. Olet oikeassa mitä kirjoitat, se mikä tässä on se vaara on että tulee liian varovaiseksi. Arvostan että olet niin asiallinen. Koska jo ajattelin olinko ollut liian kova henkilöä kohtaan. Toisaalta tämänlaatuiset asiat on mielestäsi selvitettävä siksi että ei sitten myöhemmin tulisi vaikeuksia, kuten jo aikaisemmin mainitsin. Pahinta tässä on se että edelleen en saa kyseistä henkilöä pois mielestäni.

Sen olen tästä oppinut että varovaisemmaksi olen tullut, ja yritän tulevaisuudessa selvittää nämä asiatyypit ennen kuin kiintymys tulee liian suureksi. Silloin luulisin että pääsee nopeammin selville miten asianlaita on. Teen tämän tietenkin vähän sillälailla journalistin tapaan ja pyrin siihen että en loukkaa vastapuolta. Tuumin että sen Transsiperian junamatkan aikana asia selviää mutta eei ole tarkoitus kiintyä liiaksi.

Tapasin ihanan naisen Venäjältä, kolmekymppinen neitokainen. Mukavat jutut ja kirjoitellaan ja tekstataan päivittäin sekä chattaillaan. Oikeastaan hän bongasi minut suomalaiselta deittipalstalta. Nyt hän on tulossa tänne pariksi viikkoa. Tarkoitus kierrellä Suomea ja tutustua Englannilla on tultu toimeen. Yksi asia minua tässä häiritsee. Hänen valokuvat ovat olleet teknisesti liian korkeatasoisia ja ympäristöt kans.

Eli kuvat eivät ole olleet sellaisia napattuja vaan ne enempi poseerauskuvia. Ryhmäkuvia sukulaisista tai kavereista ei ole näkynyt. Sukulaisia asuu myös ulkomailla, hyvissä töissä, koulutettuja ihmisiä Olen hälle kertonut että en ole rikas, olen eronnut ja työ on kovaa ja palkka huono. En ole luvannut mitään jetsettiä elämmään. Vain kovaa työtä ja keittoa pöytään. Kuitenkin hän on tänne tulossa Ei teitä kaikkia suomalaismiehiä älykkäiksi voi kehua.

Monesti ollaan muiden tyttöjen kanssa putsattu rahat suomalaismiehiltä venäläisnaisina esiintyen. Muun muassa itse harrastin tätä c-datessa ja match-deittipalvelussa. Googlesta haettiin kuvat ja sitten vähän huonolla suomella pistetään viestiä Terveisin "Oksana, Olga ja Nadja".

Miksi pitää mennä hakemaan rajan takaa vaikeuksia, kun niitä löytyy kotimaastakin. Kyllä suomessakin on itsetietoisia, seksikkäitä, vaativia, kiukuttelevia naisia. On niin ihana nainen, Luotan ihan satana.

Enkä ole vielä paljoa rahaa lähettänyt. Sanoi että ei halua lähettää huono laatuisia kuvia, etten joutuisi pettymään. Siinä olet oikeassa, että miehessä vika. Liian kiltti olen ollut. Ex-vaimo kulki harrastuksissa ja minä pidin kotia pystyssä ja hoidin lapsia toistakymmentä vuotta työn käynnin ohella Jos alotin jonkun harrastuksen pääasiassa urheilua niin minä olin se joka jousti menoissa jos ne oli päällekkäin. Kyllä suomessakin on itsetietoisia, vaativia, kiukuttelevia naisia. Juuri näin mutta ongelma on se kun he eivät pysy naisina, joka haluaisi lämpöä ja hellyyttä.

Ja kohta tämä nainen menee jonnekin paikalliseen puljuun kyselemään matkalippujen hintoja ja sitten surullisena lähettää viestiä sinulle ettei hänellä ole varaa matkustaa luoksesi, sinun täytyy maksaa. Että voi ihminen olla tyhmä, täälläkin on pilvin pimein kerrottu vastaavia tarinoita kuinka jotkut tatjanat on muka löytäneet suomalaisen miehen suomalaiselta deittisivulta ja kirjoitelleet huonolla enkulla jotain sokerista soopaa ja sitten on alkanut rahan kinuaminen.

Sinäkin toope olet jo jotain maksellutkin? Ota oikeasti selvää asioista, nämä huijarit usein käyttävät joitakin hyvännäköisiä mallikuvia ja melko nopeasti alkavat puhua rakkaudesta ym. Aikaa on jo kulunut siitä kun viimeksi tänne kirjoitit.

Toivottavasti ei kyseinen huijari onnistunut sinulta enempää huijaamaan. Kirjoittamasi perusteella, olen melkein varma, että olet ollut tekemisissä huijarin kanssa. Niitä riittää, ja osaavat vikitellä mitä imelämmin. Itsekin muutaman sellaisen kanssa jutellut, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun rahaa pyydetään kannattaa pistää luukut kiinni.

Ne ovat julkeita ja röyhkeitä, eivätkä häpeä tehdä kataliakaan temppuja. Kaunista kirjettä tulee, mutta osa kirjeistä on kopioitu muualta, joskus sähköposteja saatetaan vaihdella "ristiin", jolla saadaan uskottavuutta. Syvimmät pahoitteluni, jos olet sellaisen huijarin ansaan joutunut. Deittihuijareiden tempuista pitäisi langettaa ankarat rangaistukset, jotta uhrien häpeä ei muodostuisi ylitsepääsemättömäksi.

Mulla on morsio Ukrainasta. Enää en kusekaan suominaisiin päin. Kiinnitä huomiota miten naiset poseeraavat kun heitä kuvataan. Kylpylöissä, ihan joka paikassa missä ovat. Ihan normaalia, että on poseerauskuvia. Maalaisjärjellä pärjää kyllä, huomaat jos kuvat on jotenkin outoja niin unohda homma tai kysy suoraan mikä epäilyttää kuvissa. Jos osaat jonkin verran venäjää niin on aika selvitetty onko kyseessä venakko. Kohtuullinen venäjän osaaminen riittää. Näyttää olevan suomalaiset naiset jotka pilaavat ihanien ulkomaalasiten naisten maineen kateellisia ja katkeria kun eivät saa kyykyttää suomalasta miestä.

Tosin kyllähän niitä huijareitakin mahtuu, mutta ei kaikki ole huijareita. Venäjällä on kuitenkin pikkusen enempi viehättäviä naisia mitä suomessa. Se vaatii tuuria et löytää sen oikean itänaapurista. Mutta on niitä suomalaisiakin naisia mikkä on pettureita itelläkin 2 kpl kokemusta itänaisista ei yhtään.

Itse pitää kyllä olla valmiuksia vierailla sillä suunnalla,pelkän netin varaan ei kaikkea kannata laskea. Jos nyt nyt netin kautta seuraa hakee niin itse jättäisin nuo studiokuvilla varustetut laskuista pois vaikka osa niistäkin on kyllä ihan tositarkoituksella matkassa. Itse olen seurustellut Venälaisen naisen kanssa pari vuotta ja ollaan aivan umpirakastuneita.

Harkitse ny vielä Mul tuli semmonen uusrikas käymään täällä Tosin siel makso jäsenyys, mut ei tainnut olla pakollinen. Tosin onneks kävi vaan kääntymässä, vaiks pesää sainkin. Ehkä Eesti ois se oikee paikka hakee vaimo Russianeuro sivuilla tulee jonkin verran yhteydenottoja. Näistä venakko- huijareista on varoitettu sen tuhannen kerran, mutta neuvot ei vain uppoa. Kyllä se sitten pitää paikkansa, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Nuokin rahat jotka hussaatte, voisitte lahjoittaa vaikka sotaveteraaneille, kuin jonkun ulkolaisen kusetus liigan vetäjille. Siellä ne nauraa partaansa tyhmille suomiäijille. Sellaistakin olen kuullut, että ihanainen ulkonäköönsä satsaava venäläisnainen ei välttämättä kodinhoitoon ja yhtään mihinkään muuhun ulkonäön ja vaatteiden lisäksi satsaakaan.

Voi toki olla kiva sängyssä. Siivoamisesta en tiedä, mutta sängyssä Venäjä vie voiton Suomesta. Ja juu kokemusta on ihan omakohtaisesti. Itse löysin tuon sivuston kautta Ukrainasta naisen. Nuo varoitukset on varmaan paikallaan, studiokuvat ja liian innokkaat kannattaa blokata pois.

Joukossa on älykkäitä naisia, jotka on aidosti kiinnostuneita suomalaisesta miehestä. Tsemppiä kaikille seuranhakelijoille ja älkää tuijottako liikaa ulkokuorta, sisin ratkaisee! Venäläiset naiset ovat aivan samanlaisia, normaaleja, mukavia naisia, kuin suomalaisetkin naiset. Nuo "rosvo-naiset" löytyvät aina juuri noiden vaimo venäjältä-sivujen kautta. Parisuhde venäläiseen naiseen ei myöskään kestä, jos ette puhu toistenne kieltä. Kun nainen menettää kunnioituksen mieheen, hänestä voi tulla katala.

Nižni Novgorodin alue on tunnettu runsaasta naisväestöstään. Jos osaat kielen, mene sinne ja ala tutustuun. Nettisivujen kautta et onneasi löydä sen paremmin kuin Suomestakaan. Voin suositella tätä sivustoa, olen käynyt tapaamassa paria neitokaista heidän kotimaassaan, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä. Tytöt olivat kuten pitikin, toki tälläkin sivustolla liikkuu huijareita mutta blokkaavat ne aika tehokkaasti. Tuota russianeuro-sivusto kehotaan varomaan, scammer-listan mukaan siellä liikkuu todella paljon feikkejä, pysy poissa sieltä.

Elenas models on ihan ok sivusto, hinnaltaan vaan paljon tätä kaliimpi. Voi mies parkoja joita suomalaiset naiset ei huoli. Kyllähän suomessa meitä piisaa ja jos ei kotimaista saa niin onkohan miehessä jokin ei niin miellyttävä piirre? Venäjältä hyvän vaimon saa mutta vaatimustaso on kova,kyllä miehen pitää laittaa suhteen eteen kaikki peliin ja rakkaus pitää tunnustaa suullisesti joka päivä,Venäläinen nainen vaatii paljon mutta antaa myös kaiken suhteen eteen.

Tuohon ei voi todeta kuin sen vanhan viisauden että miljoona kärpästä ei voi olla väärässä: Suomalainen kulttuuri poikkeaa, seuranhaku on "keskittyneempää" yms. Syitä löytyy, eikä tarvitse automaattisesti tarkoittaa etteikö voisi kelvata ulkomailla jos ei Suomessa. Ei ole helppoa 6. Siitä syystä kannattaa etsiä Venäjältä ja Ukrainasta naista. Itseasiassa minua ei heivaa mihinkään suuntaan, että jos joku haluaa venäläisen vaimon, mutta näin sivusta katsottuna, nuo huijatuiksi tulleet ja tulevat kyllä vähän säälittää.

Amerikkalaisetkin miehet hakee vaimon venäjältä, koska oman maan naiset ovat heidän mielestään olleet ruoka-aikaan kotona, eli ovat lihavia. Netissä vaan pyörii nämä huijarit. Ovat miehen köriläitä, jotka tarjoaa ei oota ja rahat kirstuun. En tunne ketään venäläistä henkilökohtaisesti, mutta venäläisillä tuntuu olevan ainakin ulkomaisissa lomakohteissa todella huono maine.

Kyllä meistä suomalaisista naisista pidetään paljon enemmän: Ei ihan noinkaan Hyvin paljon suomalaisilla naisilla on taipumusta alkoholin käyttöön ulkomailla ja se on huonoa mainosta.

..

BERLIN INCALL ESCORT ASS SMOOTHIE

Turku ahvenanmaa nuuska porno glory hole maaliskuu Eturauhasen hierontaa bi-vaimo. Seksitreffit etsi Lahti. hieronnasta kokemuksia pillu porno maksu eturauhas liekki hei, thai hieronta itäkeskus. helmikuu i iso nainen ilmaiset erotiikkaelokuvat jkl wilma komedia elokuvat mikkelin suuntanumero bdsm suomi horoskooppi deitti iso pillu liukasta pillua. helmikuu Thai hieronta joensuu vaimo venäjältä kokemuksia sms treffit amarillo mikonkatu suomalainen pillu tarjoustalo uusikaupunki apula e-kontkti.

ILMAISET SUOMIPORNO VIDEOT JYVÄSKYLÄ FINNKINO

Lähetäthän rakas nämä rahat vielä, niin nähdään pian. Tosin onneks kävi vaan kääntymässä, vaiks pesää sainkin. Lisäksi heidän esittämänsä "korkeakoulututkinto" voi vastata meidän liikealan tutkintoa, eli entistä kauppakoulua, tai jotain kosmetologin koulutusta jne. Eikä sinusta ittestäsi tule parempaa aviopuolisoa, vaikka kodissasi kuinka olisi sähköä ja lämpöä jne. Viisumi on päivää. No niin on muutkin, yhtä kauan olen kaikkia muitakin seurannut. Muita kulttuureja ja tapoja.


Scroll to Top