+9999-9999999

Home

Pieni pillu äiti poika sex

10/04/2018 Comments Off on Pieni pillu äiti poika sex Noreen Gartman  

pieni pillu äiti poika sex

Seksikäs äiti ja hänen poika-puoli. Nuori beibi, hänen ystävät ja äiti-puoli. Nuori mies ja hänen kiimainen äiti-puoli. Äiti-puoli tietää mitä poika haluaa. Nainen tietää mitä poika-puoli haluaa.

Nuori poika ja hänen perverssi sisar-puoli. Kuuma äiti, hänen tytär-puoli ja hänen ystävä. Nuori poika ja hänen vanha äitipuoli. Nuori poika ja vanhepi venäjän nainen.

Äiti ja hänen nuori naapuri. Nuori mies ja hänen ystävän äiti. Säksikäs äiti ja hänen nuori poikapuoli. Nuori poika ja hänen kiimainen äitipuoli.

Seksikäs MILF ja hänen poika-puoli. Kuuma MILF ja hänen poika-puoli. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Reppanoista ja kontrollifriikeistä en tiedä mitään. Me vain nautimme hyvästä seksistä, siinä kaikki. Äidin ja pojan välillä voi olla halua, ei se mitään ihmeellistä ole. Moni ei toteuta niitä halujaan, mutta on myös meitä, jotka uskallamme tehdä niin kuin haluamme. Joku panee naapuria, joku työkaveria, minä panen äitiä. Kaikki ihan yhtä paljon väärin tai oikein.

Täysi-ikäisenä voin kai tehdä kuten haluan, kun kumpikaan meistä ei todellakaan pakota toista mihinkään. Enkä oikein usko, että tähän kuolee, seksiä tämä vain on. Ehkä vähän epätavallista, mutta seksiä kuitenkin. Niin ettei kauheasti kannata luokitella ja lokeroida, jos ei tiedä mistä puhuu.

Heh, jotenkin lapsellisesti ajattelin, että Suomipalstalla puhuttaan asioista kypsästi ja aikuismaisesti, mutta eihän täällä jauheta kuin pelkkää paskaa. Toivottavasti liian moni lapsi ei päädy lukemaan näitä niinkuin tietysti päätyy. Toivottavasti heitä naurattaa tämä aivan kuin Pahkasika nauratti minua nuorena.

Muuta lisättävää mulla ei sit ollutkaan. Koittakaa hankkia elämä joskus. Mä olen tottunut näkeen mutsin alasti melkein joka päivä, eikä siinä oo mitään kiihottavaa tai seksikästä. Jos mutsi olis joku J-Lo tyylinen mature hottis, ni ehkä mua sitten vois kiinnostaa. Tai sit ei, ehkä se olis siltikin jotenkin liian tuttu tai jotain, että mua kiinnostais. Sitä paitsi ennemmin tai myöhemmin mä löydän tyttöystävän ja mutsi luultavasti jonkun äijän.

Tuntuis aika paskalta olla oman mutsin ex-pano. Mäkin näen äitini alasti melkein joka päivä, ja se on todellakin kiihottavaa ja seksikästä.

Tietenkään äiti ei oo mikään J-Lo, harva yli nelikymppinen nainen on. Ei se silti tarkoita, ettei äiti olisi hyvännäköinen ja seksikäs. J-Lo on vuotias syntynyt Täällä on kerrottu poikien kuvauksia ja kokemuksia. Kirjoittakaa tekin esim aiemmin olleita kysymysluetteloita käyttäen omalta kannaltanne äiti-poikasuhteesta.

Ollaan poikani kanssa sekstailtu nyt 2v. Itse olen 49v leski ja poikani 20v opiskelija. Asumme kahdestaan kun mieheni kuoli 3v sitten. Emme ole yhdynnässä, vaan runkkaan häntä ja otan suihin.

Poikani taas saa katsoa ja kosketella kun masturboin. Olemme tilanteeseen tyytyväisiä ja kumpikin saa seksiä turvallisen ihmusen kanssa.

Päädyin tähän ratkaisuun kun en jaksanut hakea seuraa mieheni kuoltua. Molemmat ollaan sinut asian kanssa.

Ollaan puhuttu myös yhdynnästä, mutta minä en siihen ole vielä suostunut. Ehkä tulevaisuudessa ja kumin kanssa. Mä olen menossa äidin kanssa risteilylle perjantaina. Ihan vaan me kaksi, pikkusisko jää kotiin, sitä ei huvittanut lähteä. Ihan hyvä, saadaanpahan olla yö kaksin. Kotona on sen verran ahdasta, että sopivia tilaisuuksia on aika vaikeaa löytää. Laivalla meillä on hyvää aikaa, ihan oma hytti meille kahdelle. Me käydään tekemässä vähän joululahjaostoksia, ja samalla vietetään vähän kivaa aikaa kaksistaan.

Tehdään ostoksia, käydään syömässä ja baarissa ja yöllä sitten Me ollaan tehty tätä ennenkin, kotona, mutta siellä se on aika vaikeaa. Siellä se yleensä on sellainen nopea pano, kun löydetään sopiva hetki. Laivalla voidaan olla ihan rauhassa, koko yö aikaa. Maaliin päästiin, parikin kertaa. Hytti oli oikein mukava, sellainen Seaside double, tietenkin parisängyllä. Pakko tunnustaa, että kun aamulla heräsimme, vähän jo aristi paikkoja, sen verran pitkään meillä yöllä meni. Äiti oli oikein panostanut tähän risteilyyn, hän oli laittanut ylleen todella seksikkäät pitsialusvaatteet, sellaiset valkoiset, melkein läpinäkyvät.

Ne eivät kauaa äidin yllä olleet. Tehtiin me jouluostoksiakin, mutta parhaat hetket kyllä koettiin hytissä. Kerro lisää, vähän tarkemmin. Millainen yö oli, ja odotitteko te yöhön asti, vai tapahtuiko jotain jo ennen yötä?

Mitä kaikkea te teitte? Kumpi teki aloitteen, vai oliko se itsestään selvää, että te panette risteilyllä? Kuinka kauan te olette panneet keskenänne? Minkä ikäisiä te olette, ja käytättekö te jotain ehkäisyä?

No tässä nopeasti muutama kommentti, palataan joskus tarkemmin asiaan. Laiva lähti Turusta, on parempi risteillä Turusta, sillä Helsingin lähdöillä voisi olla tuttuja samalla laivalla. Me vietiin ensin tavarat hyttiin ja lähdettiin sitten tutustumaan laivaan. Käytiin tax free myymälässä ja muutamassa baarissa, joissa aikaa kului melkein yöhön saakka.

Vasta sitten palattiin hyttiin. Ei siihen tarvittu mitään aloitetta, me molemmat tiedettiin, mitä tehdään. Ei menty nukkumaan, vaan nussittiin. Nussittiin oikein kunnolla, ja nukahdettiin vierekkäin.

Aamulla käytiin meriaamiaisella, ja palattiin sitten takaisin hyttiin ja pantiin uudestaan. Yöllä se oli ollut sellaista kiimaista kännipanoa, aamulla rauhallisempaa, mutta ihan yhtä hyvää.

Äiti käyttää pillereitä, ja me ollaan pantu noin vuoden verran. Haluatko tietää vielä tarkemmin? Onko sulla tapana pyyhkiä verhoihin? Jouluaatto on antamisen ja saamisen juhlaa. Oliko kellään muulla mitään mukavaa äidin kanssa? Vaikka lainsäädäntö pitää edelleen rangaistavana läheisten sukulaisten keskinäistä seksiä, poliisia kiinnostaa vain pakottaminen ja alaikäiseen sekaantuminen. Aikuisten lasten keskinäinen seksi tai vanhemman ja aikuisen lapsen seksi eivät ole tutkimuksen kohteena.

Kuitenkin ihmiset jakaantuvat selvästi kahtia kysymyksessä, tuleeko asia sallia vai ei. Tilanne muuttuu kuten homoseksuaalisuuteen suhtautumisessa. Ennen vuotta laki määräsi sen rangaistavaksi, nyt homoutta pidetään omana asiana. Tosin muutamat edelleen haluaisivat hallita toista. Rajoittamisen perinne on syvällä ihmismielessä ja kulttuurissa, mutta koko ajan on kuitenkin tapahtunut vähittäistä vapautumista. Ei ole mitään merkkiä, että vapautuminen olisi loppumassa. Tuleva on mennyttä parempi.

Vapaaehtoinen täysi-ikäisten lähisukulaisten seksi sallittava. Se on asia joka ei kuulu lainsäädännön piiriin. On täysin järjetöntä, että rikoslaki puuttuu siihen, mitä suojaikärajan ylittäneet tekevät makuuhuoneissaan omasta tahdostaan.

Käytännössä kyseessä on "kuollut pykälä", mutta aikuisten lähisukulaisten välinen vapaaehtoinen seksi on laissa yhä määritelty rangaistavaksi. Jos henkilö X menee tekemään poliisille rikosilmoituksen siitä, että Pia 37v nai poikansa Pasin 18v kanssa lauantaina kello Käytännössä toki ilmoitus päätyy suoraan arkistomappiin ilman esitutkinnan aloittamista, ellei ole perusteita epäillä, että joko Pia tai Pasi ei ole touhussa mukana omasta tahdostaan.

Luulisi Poliisilla on oikeitakin rikollisia etsittävänä. Ja mikä on tapahtunut rikos, jos kaksi suojaikärajan ylittänyttä ihmistä nai omasta tahdostaan? Rikoslaki ei ole moraalikoodisto. Rikoslain mukaan laissa rikokseksi määritellystä teosta on tuomittava rangaistus vain, jos siitä aiheutuu vaaraa tai vahinkoa joko luonnolliselle- tai oikeushenkilölle tai omaisuudelle. Eli kyseessä on "rikos", jolla ei ole uhria. Pykälä on juridisesti niin hankala, etteivät syyttäjät ole kiinnostuneet nostamaan syytettä.

Olisi aika poistaa Suomen rikoslaista koko pykälä merkityksettömänä. Mutta minäpä tiedän ihan todellisen äidin joka panetti pojallaan itseään. Äiti oli jo vanha ihminen, syntynyt luvun lopulla ja poikansa oli syntynyt joskus luvun alussa. Poika oli kehitysvammainen, äiti oli hänen yksinhuoltajansa ja itsekin aika saatanan idiootti ihminen, muutenkin siis kuin seksimieltymystensä takia mutta kuitenkin virallisesti kulki täysjärkisen kirjoissa.

Poika oli viikonloput äitinsä luona ja viikot jossain kehitysvammaistan hoitokodissa ja siellä poika oli tutustunut johonkin tyttöön jonka kanssa oli aloittamassa jonkinlaista sutinaa. Kun poika kertoi tästä äidilleen, äiti ei päästänyt enää poikaa sinne hoitokotiin vaan totesi että kyllä sitä ihmettä saa kotonakin ja rupesi panettamaan itseään pojalla.

Jonkun aikaa sitä oli jo jatkunut, kun pojan pirulainen kertoi tästä muille vaikka äitinsä oli tietysti kieltänyt ankarasti. Poika otettiin äidiltään pois, hän oli tapahtuman aikoihin tietääkseni jo 16 täyttänyt mutta ei kuitenkaan täysi-ikäinen.

Äitikin muutti vähin äänin muualle kun asia tuli ilmi. En tiedä mihin muutti ja onko enää elossakaan mutta tarina on varmasti tosi. Rikollista toimintaa ei sukulaisseksin salliminen kuitenkaan salli. Edellisessä on rikollisia seikkoja pojan alaikäisyys ja kehitysvammaisen käyttäminen seksitarkoitukseen, siis raiskaus. Mikäli äiti oli "saatanan idiootti ihminen", kuten kirjoittaja toteaa, viittaa mahdolliseen äidinkin kehitysvammaisuuteen. Tällöin ei tuomita rangaistukseen, vaan lääkäri määrää mahdollisesta hoidontarpeesta.

Yleensä seksissä on 16 vuoden suojaikäraja, mutta jos toinen on riippuva toisesta, esimerkiksi oppilas opettajasta, 18 vuotta. Jos sukulaisseksi tulee sallituksi, eikä ikärajoihin puututa, sisaruksien kohdalla ei katsottane olevan kyse riippuvuudesta, joten ikäraja olisi teoriassa 16, mutta koska vasta 15 vuotias on vastuullinen teoistaan, käytännössä ikärajaa ei ole.

Olisi hassua, jos 15 muttei 16 täyttäneitä sisaruksia molempia rangaistaisiin vapaaehtoisesta seksistä, vaikkei nuorempia eikä vanhempia. Jos vanhemmat harrastavat seksiä lapsensa kanssa, lapsen ikäraja lienee 18, koska hänen katsotaan olevan riippuva vanhemmastaan. Vanhempaa siis teoriassa rangaistaan, jos lapsi on nuorempi. Tässä olisi eräs dilemma. Äiti - poika -seksi on kansan mielestä sallitumpaa kuin isä - tytär. Toisaalta nykyinen tasa-arvon tavoittelu vaatii samoja ikärajoja.

Käytännössähän näitä ongelmia ei tule, sillä vapaaehtoisesta seksistä kumpikaan osapuoli ei tee rikosilmoitusta. Täällä on ollut kaikennäköisiä kirjoituksia, osa ehkä totta, osa ihan varmasti pelkkää tarinaa. Osa näistä jutuista on ollut niin huonoja, että niistä on saanut jotenkin "likaisen" kuvan äidin ja pojan välisistä suhteista.

Minä haluaisin tuoda esiin sen toisen puolen. On myös meitä, joille tällaisessa suhteessa ei ole mitään pahaa. Äidin ja pojan suhde voi olla myös hyvä ja kaunis, vaikka se ei ehkä ihan mahdukaan yleisiin käytösnormeihin. Ei mikään ole musta - valkoista. En siis todellakaan väitä, että tämä sopii kaikille, sanonpahan vain, että tämä sopii meille. Tilanteet ovat erilaisia, ei niitä voi yleistää.

Meidän tilanteemme lähti kai muotoutumaan siitä, kun äiti ja isä erosivat. Se oli äidille aika kova juttu, he olivat olleet yhdessä melkein 20 vuotta. Isä vain häipyi, muutti toiselle paikkakunnalle, ja äiti jäi kaksin minun kanssani. Olin silloin 17, ja ymmärsin hyvin mitä tapahtui. En minä isää syyttänyt, eroon on aina jotain syitä. Äiti oli aika kovilla, ja minä olin se, joka jäi häntä tukemaan.

Tein sen ihan mielelläni. Näin muutaman vuoden jälkeen voin sanoa, että se oli ihan hyvä juttu. Isän ja äidin ero lähensi minua ja äitiä ihan uudella tavalla.

Käytännön asioissa äiti turvautui minuun, ja se oli minulle ihan ok. Aika pian huomasin, että äiti halusi purkaa minulle asioitaan, ja minäkin halusin olla hänen tukenaan. Olimme tosi paljon yhdessä, arkisin koulun ja äidin töitten jäkeen ja viikonloppusin, ja siitä oli oli aika lyhyt askel siihen, että menimme sänkyyn.

Tässä kohtaa moni teistä voi olla eri mieltä, ettei niin olisi saanut tapahtua. Niinpä kai, mutta me olimme siinä tilanteessa ihan kaksin, vailla kenekään "valvontaa". Tottakai tiesin, ettei sellainen ollut oikein, mutta asuimme kaksin, ja halusimme molemmat.

Siinä vain kävi niin, liikaa sopivia tilanteita, niin siinä vain sitten kävi, Äidin puolustukseksi voi kai sanoa, että minä olin se, joka teki aloitteen. Minä halusin, ja äiti suostui. Siitä se sitten lähti, sen ensimmäisen kerran jälken emme enää miettineet tai epäröineet. Menimme sänkyyn, ja sen jäkeen emme enää estelleet sitä. Ja sen jälkeen me olemme eläneet kolmisen vuotta täydellistä, tosin hieman erilaista, suhdetta. Me rakastelemme viikottain, eikä siinä ole mitään pahaa tai väärää.

Se sopii meille molemmille. Meidän suhteemme on siis sellainen, että elämme yhdessä viikottain. Siinä ei ole mitään väärää, ei ainakaan meidän mielestämme. Meille se sopii, ei eihkä kaikille. Se sopii teille, koska olette kaksi sairasta sukurutsi ihmistä siellä.. Onko kokaan pannut äitiään raskaaksi? Joo, mutta se oli ihan vahinko. Äiti tuli raskaaksi, vaikka ei kai enää vuotiaana olis ollut tarkoitus.

Silleen siinä vaan kävi, kaikkea sitä näköjään voi sattua. Äidin kanssa tärppäs vuoden jälkeen, vaikka ei todellakaan ollut tarkoitus. Olihan se aika makee ajatus, mutta kai siinä olis ollu liikaa riskejä, ja ihan liian vaikea selittää sukulaisille ja naapureille. Äidin olis pitäny keksiä, että sillä oli joku suhde, vaikkei sellaista ollutkaan. Tuskin sitä olis kukaan uskonu. Se suhde olin minä, ja me oltais varmaan jääty kiinni. Ei me koskaan ajateltu, että äiti vielä tulis raskaaksi, vaikka me ei käytettykään mitään ehkäisyä.

Niin siinä kuitenkin kävi, ja istten piti tehdä vähän juttuja, jotta kaikki ei olis räjähtänyt silmille. No toi on ihan varma keino jäädä kiinni. Meillä ainakin naapurit on muutenkin uteliaita ja epäluuloisia, toi nyt olis viimeinen niitti.

Me kyllä pidetään huolta ehkäisystä, äiti on koko ajan syöny pillereitä. Niin me sovittiin, ei oteta turhia riskejä. On varmaan ollut aika makee tilanne. Ajatuksena ihan älyttömän kiihottava tilanne, vaikka ei sen voisi oikeasti antaa tapahtua.

Teitte ihan oikean ratkaisun, ei tuo teidän suhteenne ole lapsia varten. Liikaa riskejä kaikin tavoin, lapsen kannalta ja muutenkin. Mutta ajatuksena, aika kiihottavaa että olet pannut äitisi kanssa niin paljon, että hän tuli raskaaksi. Se kai tarkoittaa, että olet pannut äitiäsi paljaalla ja saanut tulla hänen sisäänsä? Ihan ultimate huipentuma teidän suhtelle. Toivottasti teidän suhde vielä jatkuu, vaikka kävikin tuollainen vahinko.

Me oltiin vähän tyhmiä, ajateltiin ettei äiti enää voisi tulla raskaaksi. Aluksi äiti käytti hetken pillereitä, mutta lopetti ne noin vuoden jälkeen. Me ajateltiin, että se on ihan turvallista, kun äiti kerran oli jo vuotias.

No ei ollu, äiti tuli raskaaksi noin puolen vuoden päästä siitä, kun oli lopettanut pillerit. Se oli aika kova juttu, melkein vuotias nainen raskaana. Eikä siinä vielä kaikki, isäehdokas oli kaikkea muuta kuin helppo juttu. Oltaisko me muka menty terkkariin, että hei juu, hän on raskaana, ja juu, minä olen isäehdokas, hänen esikoisensa.

Se ei ollut vaihtoehto. Ei siinä jäänyt vaihtoehdoksi kuin abortti. Mikä oli tarinan opetus? Äitiä en ole pannut, isosiskon kanssa meillä oli pitkä suhde, pari vuosikymmentä. Nykyään ollaan jo reippaasti yli nelikymppisiä. Hänellä oli pillerit, mutta ne pettivät. Me oltiin tehty kaupan raskaustestejä säännöllisesti näiden vuosien aikana, mutta tuo sattui sillä tavalla että hän kävi tutkimuksissa oireiden vuoksi ja siellä sitten paljastui että meille tulee vauva.

Tietenkään me ei voitu lasta saada, vaikka se halu oli todella kova kun pikkuhiljaa tajusi että hän on oikeasti raskaana ja kun kuitenkin olimme siitä keskustelleet useita kertoja vuosien mittaan. Me olimme olleet niin varovaisia kuin voi vain olla ja pillerit oli otettu säännöllisesti ja mitään kännisekoilujakaan ei oltu harrastettu enää parikymppisten jälkeen.

Viikon verran pähkäiltiin sitä että miten sen voisi saada onnistumaan koska toive oli niin kova kummallakin, mutta sitten oli pakko tehdä päätös ja abortista päätimme yhdessä.

Ei ollut helppo päätös, vaikka päätös olikin selvä ja siitä olimme päättäneet jo silloin kun seksiä aloimme harrastamaan. Siinä ei voinut ajatella pelkästään meitä, vaan lapsen terveyden lisäksi myös sitä mitä tapahtuisi jos se olisi paljastunut. Abortin myötä, tuossa paikkeilla laitettiin sitten putket poikki niin ei tarvinnut enää pelätä vahinkoja. Onko suhde äidin kanssa jatkunut abortin jälkeen? Minkälaista on olla äidin kanssa? Miten äiti tekee aloitteen?

Seksi äidin kanssa on tosi kiihottavaa. Ei se oo pelkästään se seksi, siinä on paljon muitakin juttuja, joita on vaikee selittää. Eikä kyllä yhtään haittaa, että äiti on niin hiton hyvän näköinen, seksikäs nainen. Avovaimoni on seksikäs isorintainen 46 vuotias hieman pyöreä posliini. Avovaimoni nukkuu alasti niin kuin tekee näköjään hänen 17 vuotias poikansakin.

Avokin pojan huone on meidän makuuhuoneen vieressä. Nukumme normaalisti makuuhuoneen ovi auki ja silloin tällöin vaimo nukkuu vatsallaan peittö mytyssä hänen allaan siten että toinen jalka on koukussa niin että peppu on hieman pystyssä ja kyllä sieltä pillukin näkyy.

Avokin pojan menessä vessaan hän muutaman kerran on selkeästi katsonut äitiään ja olen huomannut että hieman pojan melko kookas elin on alkanut ottamaan eteen. Meillä on olohuoneesta peilin kautta näkyvyys makuuhuoneemme ovelle joten olen uteliaana seurannut tapahtumia. Koska minä olen aina aamuisin ensimmäisenä hereillä. Minulla on fetissi jossa tulen yllättäen kotiin esim kesken jääkiekko-ottelun ja näkisin kun avokkini olisi poikansa ja poikansa kaverien kesken harrastamassa ryhmäseksiä.

Niin että avokkini saisi nuoria kovia kyltymättömiä kaluja oikein kunnolla. Tiedän että näin ei tule käymään mutta kiihottaa pirusti tuollainen kuvitelma. Olisi hieno lukea lisää, kirjoita Joo panisin, se tilaisuus on ollut jo monta kertaa, ja tulee olemaan vielä monta kertaa. Etelän hiihtolomaviikot lähestyy, ja me ollaan äidin kanssa varattu lomaviikko Rovaniemeltä. Me oltiin viime hiihtolmalla myös Rovaniemellä, ja siellä oli tosi kivaa. Minä ja äiti, paljon yhteistä aikaa hiihtomökissä, arvaatte kai loput?

Tänä vuonna ei tarvitse miettiä, mitä siellä tapahtuu. Eli joo, panisin kyllä, ja panen. No, mitä hiihtolomalla tapahtui? Ehkä ei mitään, kun et ole kirjoitellut tänne. En omaa äitiäni panisi. Mutta vanhemmista naisista pidän ja oma naiseni on vuoden verran äitiäni vanhempi.

Äiti-poika roolileikeistä pidämme molemmat ja se teema onkin vahvasi läsnä seksileikeissämme. Ollaanpa esittäydyttykin äitinä ja poikana matkoilla kulkiessamme.

No me taas ollaan yritetty salata se juttu, että ollaan äiti ja poika, kun ollaan matkoilla. Muuten ihmiset vois vähän ihmetellä. Täällä m40v äidin kaa touhuuja. Kik jnsmies ja sposti julmahuvi69 gmail.

Sunnuntai, miten mukava päivä. Sunnuntai on jo pitkään ollut minun ja äidin yhteinen päivä. Muina päivinä meillä ei ole yhteistä aikaa, mutta sunnuntaisin talo on ihan kokonaan meidän.

Kun isä oli lähtenyt työkeikalle, hiivin omasta huoneestani äidin makuuhuoneeseen ja pujahdin hänen viereensä. Äiti oli hereillä, hän oli jo odotellut minua. Ei tarvinnut puhua mitään, äiti levitti reitensä ja veti minut päällensä. Työnnyin äidin sisään, ja me rakastelimme.

Muutenkin sunnuntai on sujunut mukavasti, olemme olleet enimmäkseen kotona. Illalla menemme vielä yhdessä saunaan, ja sitten yhdessä nukkumaan äidin makuhuoneeseen.

Tänä yönä minä voin olla äidin sängyssä, kun olemme kaksin. Tiedän, että me rakastelemme vielä ennen kuin nukahdamme. Nainen joka on niin eroottinen luonne, että harrastaa seksiä vaikka poikansa kanssa, on seksiäs nainen. Sellainen äiti, joka antaa pojalle pillua, on äitien äiti.

Äidillinen ja seksikäs yhtä aikaa. On varmasti ihanaa saada omaa äitiä varsinkin jos on hyvä vartalo. Haluaisin seksiä sellaisen naisen kanssa, joka harrastaa seksiä poikansa kanssa. Pidettäisiin vaikka naista hyvänä yhdessä pojan kanssa. Ei siinä mitään väärää ole, jos kummatkin haluaa eikä kumpikaan koe asiaa hyväksikäyttönä. Olisi kiva kuulla naisten kertomuksia seksistä pojan kanssa. Nussiko joku vappuna äidin kanssa? Äitienpäivä on jo ovella. Tää oli vasta meidän toinen kerta. Eka kerta oli vähän sellainen lipsahdus ehkä, ja ollaan siitä asti oltu aika varpaillaan toistemme seurassa.

Vappu oli ihan toisenlainen. Silloin ekalla kerralla mä olin kai se aloitteellisempi, mutta nyt se oli kyllä äiti. Vietettiin vappua kotona, kaksistaan.

Pientä skumppaa ja syötävää. Äiti oli pukeutunut kivasti, mekkoon ja vanhaan ylioppilaslakkiin. Ja oli pienessä humalassa. Yhdessä vaiheessa iltaa, kun mä olin omassa huoneessani makoilemassa sängyllä ja surffasin kännykällä netissä, äiti tuli sängylle mun viereen istumaan. Silloin mä vaan tiesin, että äiti haluaa. Mä laitoin kännykän pois ja vedin äidin mun vierelle. Me hyväiltiin toisiamme ja riisuuduttiin. Ja sitten me pantiin, siinä mun sängyllä.

Äiti oli tosiaankin halunnut mua, se oli ihan likomärkä. Me levähdettiin hetken, otettiin vähän skumppaa ja mentiin suihkun kautta äidin makkariin. Ja sitten me tehtiin se vielä uudestaan. Teillä meni vappu hyvin. Jatko on jo aivan selvä. Voitte kumpi tahansa tehdä aloitteen. Suunnittelen jo viikonloppua, mä haluaisin viettää pitkän ja mukavan viikonlopun äidin kanssa. Sellaisen, missä meillä ei olisi kiire mihinkään, voitaisiin viettää paljon aikaa sängyssä.

Ehkä lauantai olisi hyvä päivä, perjantaisin äiti on yleensä aika väsynyt työviikosta, enkä mä halua pilata tätä kaikkea yrittämällä liikaa. Lauantaina mä ensin jotenkin hemmottelen äitiä, ja toivon että ilta päättyy joko mun tai äidin makuuhuoneeseen. Mieluummin äidin sänkyyn, se on leveämpi ja mukavampi.

En Ajatus tuntuu vastenmieliseltä. Ehdottomasti paras juttu olis jos poika panisi äitiään peräsuoleen ja sitten ATM. Ja lopuksi äiti nieli pojan mällit paskainen kulli suussaan. On tainnut avokki taas saada kunnon kyydit 17 vuotiaalta pojaltaan tänä viikonloppuna kun itse olen työmatkalla. En tiedä heidän harrastuksistaan mutta sen verran estottomasti äiti ja poika toisiaan koskettelevat aamuisin kylpyhuoneessa kun toinen on tulossa suihkusta ja toinen menossa suihkuun että ihmettelen jos ei avokki ole antanut pojalleen.

Muutenkin tuntuu että noilla kahdella on kyllä tosi hyvät kemiat keskenään. No eipä se ole minulta pois jos avokki tutustuttaa lastansa seksin saloihin kun itse olen matkoilla. Hyvä juttu, jos olet noin vapaamielinen. Mun on kyllä vaikea uskoa tota, enkä ite kyllä tekis noin.

Mä oon melko varma, että siitä seurais vain hankaluuksia kaikille, jos mä panisin äidin kanssa niin että isä tietäis. Onneksi isä ei ole ollut maisemissa pitkiin aikoihin, joten se ei teidä, mitä minä ja äiti tehdään. Mä tiedän että mun isoveli panee meidän äidin kanssa.

Se on minua pari vuotta vanhempi. Mä en ole koskaan oikeastaan nähnyt sitä, mutta olen monta kertaa kuullut, miten ne tekee sitä yläkerrassa öisin. Mun huone on alakerrassa ja mun veljen huone yläkerrassa, äidin makuuhuoneen vieressä. Ne varmaan luulee, että mä nukun, eikä niiden äänet kuulu alakeraat, mutta kyllä ne kuuluu ihan selvästi. Mä olen monena yönä kuullut ihan selvästi, miten äidin sänky narisee ja välillä kuuluu sellaisia naurahduksia tai voihkaisuja.

Sitten kun ne äänet lakkaavat, kuulen miten ne keskustelee hetken ja sitten veli palaa takaisin omaan huoneeseensa. Ne luulee, että mä en tiedä mitä ne tekee, mutta ei siitä voi erehtyä. Mun seurassa ne on ihan tavallisesti, vaikka nyt kun mä tiedän, mä huomaan että kyllä veli välillä katselee meidän äitiä aika haluavasti. Mä en oikein ymmärrä niiden juttua, mutta mä en olekaan poika, kai se on joku poikien juttu.

Mulle se on ihan ok, ei mua haittaa että ne tekee niin. Ehkä veljesi haluaisi panna sinuakin? Vastaa alkuperäiseen viestiin Kysymys äiti poika seksistä Olen lueskellut näitä palstoja ja huomannut, että mikään muu kuin tämä aihe ei taida jakaa enemmän mielipiteitä.

. POLISH CALL GIRLS LJUBLJANA ESCORT

Pieni pillu äiti poika sex

Milf rouva tykkää kun saa kalua märkään pilluun - Seksitarinat Suomesta muissakin asioissa meillä oli erimielisyyksiä, niin kuin teini-ikäisen pojan ja äidin välillä voi vain ollakin. . Refleksinomaisesti säpsähdin ja päästin pienen huudon. Otsikko: Kiimassa äiti haluaa nuorta kyrpä ja pillua Seksikäs äiti Ariella Ferrera haluaa nuorta miestä Naisen poikapuoli on kiimainen ja haluaa pillua. Live Sex; Mainonta. Suuri Penis 2 Kommentit. Kiimainen poika ja hänen kuuma äiti-puoli. 0 Kommentit. Nuori poika ja hänen kiimainen äiti-puoli. Naisen poikapuoli on kiimainen ja haluaa pillua. äiti poika seksi webcam porno gratis Bordelleja Karkkila alasti sex oulu alvari net helsinki horoskooppi tissit pillu seksivideot ilmaiset ilmaiset kainuun ammattiopisto kuusamo sex shop mikkeli deitti pornoa pieni nainen kuinka. kesäkuu Äidillä oli kai alussa aika kova kynnys antaa pillua omalle pojalleen, mutta muutaman kerran Taas näyttäisi yksi hyvä äiti-poika seksi ketju lähteneen.:(2 .. Laitetaan tähän pieni polli: mikä on lempiasentosi äidin kanssa: 1. Drunk askel äiti tappoi poika nukkumassa- STEPFUCKING. Nukkuminen Äiti Salaa Nainut Hänen Oma Poika . Kypsä ÄITI MILF nukkuminen pillu seksiä.

Suomalainen webcam beautiful japanese


Scroll to Top